Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A mostani általános iskolásokm...

A mostani általános iskolásokmiért egy nagyképű, nevetlen fajankó az összes?

Figyelt kérdés

Ma is sétálok a járdán, ezek jönnek ki, nem megy félre a járdán, nem is szóltam volna nekik. Erre beszól, hogy "elütöm ezt a gec...it". Hát köpn-nyelni nem tudtam. Egy az, csinosnak tartom magam, mindenféle nagyképűség nélkül, meg legalább 10 évvel idősebb vagyok nála... Meg ilyet szólunk oda egy felnőttnek? Bezzeg nekünk anno, falun azért is szóltak, hogy minden néninek nem szóltál oda, hogy csókolom. A szüleim a mai napig b..sztatnak vele. Meg a kollégái, hogy hiszonévesen nem csókolomozok. Szemben ezekkel...

Az ilyennek lesz valaha barátnője? Vagy lesz belőle bármi?

Általában füttyögetést, meg másmilyen jellegű beszólogatást munkásoktól szoktam kapni.

Máshol is látom, hogy hogyan viselkednek. De ez mellbe ütött, hogy egy nála 10 évvel idősebb, felnőtt, csinos nőnek odaszól, hogy elütöm ezt a g...cit". Nem magamat fényezem ne értsetek félre, de majdnem lekevertem ott neki egyet. Pedig távol álljon tőlem. Meg amit a buszsofőrökkel szemben is megengednek maguknak... Vicc. Pedig nemrég még én is ennyi idős voltam és nagyon szabadszelleműnek tartom magam.

2019. okt. 17. 16:41
1 2
 11/14 Dani.Illes ***** válasza:
Én már most rettegtek, hogy mi lesz, amikor a lányom iskolás lesz. Az oviban (legalább is a miénkben) még nagyjából jól neveltek a gyerekek, nem tudom, hogyan lesz néhány év múlva belőlük, ilyen...
2019. okt. 18. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert a szüleik is azok
2019. okt. 19. 12:34
 13/14 anonim ***** válasza:

18 vagyok, szóval nem volt az olyan régen, amikor otthagytam az általánost, de már akkor is tök mások voltak az alsóbb évfolyamokon az emberek, mint a miénken.

Ilyenekre volt példa, hogy 8-os voltam, vagy 4 évvel idősebb, mint a gyerek, aki nekem jött, erre ott szidja az anyám. Meg amikor visszanézek néha a volt sulimba, ugyanezek a szavak repkednek egymás között, és többnyire alsósokról beszélek.

Nem álszentkedni szeretnék, mert mi is káromkodtunk azért már így felsőben, de maximum egymás között, és nem is minden második szavunk volt olyan. Ráadásul azt nem merte senki megengedni magának, hogy egy teljesen ismeretlen embernek így beszólogasson. Felnőttnek meg pláne nem.

2019. okt. 29. 22:15
 14/14 Olcsiver válasza:
0%
Ok nyugger
2019. nov. 13. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!