Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az bunkóságnak számít ha...

Az bunkóságnak számít ha bókolok egy lánynak MSN és szívet küld én meg nem viszonzom ? Mert szerintem az jobb taktika, ha nem azt mutatom ki hogy futok utána mert akkor ,,játékszerének" tekintene. Szép fokozatosan vetem bele magam a dolgokba.

Figyelt kérdés
Szerintetek ez így jó?

2021. nov. 11. 17:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Lol, MSN != Facebook Messenger.
2021. nov. 11. 18:28
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

Jóóó, szerintem hagyjuk a kérdezőt a régi MSN-nel, valószínűleg azt se tudja, mi az. 😆

Én se vagyok sokkal öregebb (19), de hála istennek én még beletudtam kóstolni kicsit abba a világba testvérem által. 😎

2021. nov. 11. 19:28
 13/20 anonim ***** válasza:

"Messenger rövidítése"

Nem.

[link]

2021. nov. 12. 01:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Fú, én még ismertem az MSN-t, de alig használtam 😂

21F

2021. nov. 12. 07:43
 15/20 anonim ***** válasza:
21%
Ritkán válaszolgatok itt de most nem birom ki. Hogy leoltottátok a kérdezőt ,pedig nem kérdezett akkora hülyeséget. A válaszolók többsége szerintem nem nagyon irogatott lányokkal, max a 2000-res évek előtt faxon vagy nem tudom. Még a 10. válaszolót is lepontoztátok pedig az sem hülyeség amit ő mond. A mai világban, ha normális lányról beszélünk , aki tegyük fel komoly, szép, kedves, sok pozitív tulajdonsága van, valószinű hogy rajtunk kívül 40 másik fiú is próbálkozik nála. Akik ugyan úgy szivecskéket küldenek neki meg simpelnek rá ezerrel. Ha te ezt nem teszed olyan intenzíven, fel fog rád figyelni, és ha tetszik neki a személyiséged vágyakozni fog a szivecskéid után. De mindenek előtt azt kéne kideríteni hogy az ő szivecskéje milyen indíttatású, mert sokan szeretik szórni ezeket, és nem veszik annyira komoly dolognak. Mindenesetre szerintem sem szabad annyira az ismerkedés elején kimutatni az érzelmeinket, mert sok lány megijed ettől, komolytalannak talál minket, azt gondolja mindenkibe ugyan ílyen gyorsan beleszeretünk mint belé. Ez fordított helyzetben is ugyan így igaz szerintem. A bókolást se vidd túlzásba , nagyon fontos. Elég ha csak akkor dicséred ha képet küld magáról , vagy valami olyat mesél ami miatt tényleg meg kell dicsérni. A lényeg azon van hogy nem szabad hogy rádunjon , nem szabad hogy ráunjon a szivecskéidre, a bókjaidra, stb. Ne csak úgy szórd neki mert el fog veszni a szemében a sulya, és ezzel együtt te is mész a süllyesztőbe. Egyáltalán nem b@zis taktikázni, mint ahogy valaki írta. Ha meg akarsz szerezni egy olyan lányt aki alapból nincs belédesve 2021ben, kell taktikázni ez tény.
2021. nov. 12. 08:55
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
#15 na a csethuszár megjött tanítani, köszi!
2021. nov. 12. 10:12
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

"A válaszolók többsége szerintem nem nagyon irogatott lányokkal"

Tényleg nem, mivel fiúkkal írogattam, hiszen heteroszexuális lány vagyok. A válaszod, úgy ahogy van, egy baromság. Ha több fiúval is beszélgetek, ismerkedek, akkor azok mennek közülük először a levesbe, akik játszák a keményfiút és nem mutatnak érzéseket.

Gondolom te az "én a rosszfiúkat szeretem" kategóriába tartozol, aki érzelemmentes bunkó állatokkal ismerkedik és vársz a csodára, hogy azok majd a kedvedért varázslatos módon átalakulnak kedves, törődő, érzelmes plüssmackókká. Majd 40 éves korodban jön a pofáraesés, mikor a harmdik agresszív baromtól válsz el, és majd hangoztatod fűnek-fának, hogy minden pasi egy disznó. :)

2021. nov. 12. 11:29
 18/20 anonim ***** válasza:
17 hat de en fiu vagyok 🥺🥺🥺
2021. nov. 12. 19:24
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
#16 ITGuy névvel biztos sok tapasztalatod lehet neked is az ellenkező nemmel kapcsolatban. Túlságosan hiszek a sztereotípiákban , ilyen névvel max minden ezredik ember jutott el addig hogy megfogja egy lány kezét
2021. nov. 12. 19:32
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Ha kicsit tapasztaltabb gyakoris lennél, tudnád, hogy ITGuy messze értelmesebb válaszokat ad, mint az átlag gyakoris nokedlik.
2021. nov. 12. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!