Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Így blokkolni lehet azt aki...

Így blokkolni lehet azt aki meg akar verni?

Figyelt kérdés

Felénk van egy városrész, ahol bizonyos kisebbségi népcsoport él többségben. Már többször meg akartak verni.

Eszembe jutott, hogy ők szeretnek boxolni és mindig ütnek. Ha lefogom a kezüket akkor blokkolva vannak, nem tudnak mit csinálni nem? Vagy más taktika?

2021. jún. 28. 21:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted hagyják hogy fogdosd a kezüket? Meg ha lefogod majd abba hagyja? Szerintem téged már megütöttek hogy ilyen f@szságot kérdezel
2021. jún. 28. 21:57
 2/15 anonim ***** válasza:
68%

Engem egyszer pofon vágtak. Másodjára megragadtam a kezét a kisebbséginek csuklónál, és jól megszorítottam, hogy elmenjen a kedve a további pofozkodástól. El is ment. Haza. Még egy pár percig farkasszemet néztünk, gondolom nem számított rá, hogy megvédem magam, mert egyébként elég hogy is mondjam, üthető gyerek voltam, vékony, alacsony az ilyen agresszív delikvensek számára. De hát a látszat néha csal.

Hogy ütésnél ez mennyire válna be, szerintem semennyire. Szerencsére engem még ököllel senki nem ütött, legalább is arcon nem.

2021. jún. 28. 22:00
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Elárulok valamit: ha nem kerítenek körbe, legjobb, ha elfutsz.
2021. jún. 28. 22:02
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

A cigányokra gondolsz?

Rohadjanak meg mind!

2021. jún. 28. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
12%
Spanolj velük. Jó fejek. Érdekes, amcsiban menő fekákkal barátkozni, pedig ők aztán jóval veszélyesebbek mint a cigány.
2021. jún. 28. 22:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy spanoljon velük, hogyha megakarják verni? Vagy az a barátság, ha jól szétverik a fejét mindennap, miközben füveznek és körbe sétálnak a gettóban?
2021. jún. 28. 22:14
 7/15 anonim ***** válasza:

5 Forrás?

A legális fegyverek miatt gondolod?

Büntetés jár azért,ha nem tudod bebizonyítani hogy védted magad meg ilyesmi,azért törvények ott is vannak.

Ha egymást lövik akkor nincs baj.

2021. jún. 28. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Tanulj harcművészet. Komolyan!

Én már 6 éve abbahagytam a kung fut, de amikor nekemrontott a nálam kétszer nagyobb kancigány, annyira belém égtek a régi mozdulatok, hogy a kalimpálását ki tudtam védeni.

Bár alapesetben az ilyen helyzeteket nyilván ki kell kerülni, ez a nyamvadt cigó egy parkolással kapcsolatos szóváltás után rögtön nekemjött, ahogy kiszálltam a kocsiból.

Öt évig jártam önvédelmi oktatásokra.

2021. jún. 28. 22:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Ahogy 8-as írja, csak kungfu helyett box kell neked vagy thaibox.
2021. jún. 28. 22:53
 10/15 anonim ***** válasza:
35%

Nem vagyok benne biztos.

Én wing tsunoztam, az meg kifejezetten nőkre van szabva, (legalábbis az edzőm mindig ezt mondta) tehát gyenge ember is tudja használni, ha a mozdulatokat megtanulja, minimális fizikai erőt kell kifejteni.

2021. jún. 28. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!