Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Így blokkolni lehet azt aki...

Így blokkolni lehet azt aki meg akar verni?

Figyelt kérdés

Felénk van egy városrész, ahol bizonyos kisebbségi népcsoport él többségben. Már többször meg akartak verni.

Eszembe jutott, hogy ők szeretnek boxolni és mindig ütnek. Ha lefogom a kezüket akkor blokkolva vannak, nem tudnak mit csinálni nem? Vagy más taktika?

2021. jún. 28. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Melyik város?

Engem persze sosem akar megverni senki... :(

2021. jún. 29. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Wing tsunt akkor tanulj ha belenyugszol hogy összeverik a fejedet mert vedeni magad nemtudod vele..
2021. aug. 28. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:

4. Szerintem is. Indul az új SS.

12. Lejárató reklámot köszöni szépen mindenki!Hány év telt el azóta,mióta megszerezted a maximális szintet,és ezt követően hány évig gyakoroltad át a tanult dolgokat?

Én is ilyen véleménnyel vagyok a karate nevezetű (számomra gyerekműsorról),de mégsem propagálom sehol.

Biztos nem állnék egy karatemester elé,hogy gyere harcoljunk.

Megnézem,hogy versz meg egy Wing Tsun májsztrót.

Szerintem hamar véged lenne már attól is,aki sehova sem járt és az utcán tanult. Nem mondom,hogy azok hatásosabbak mint a Wing Tsun májsztrók,csak azt hogy gyakorlottak abban amiben gyakorlottak.

2021. aug. 28. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:

13.

Ezernyi kerdesben ki lett mar vesézve a wt haszontalansága..éppen elég évet,pénzt öltem bele, éppúgy mint a Karatéba ahhoz hogy tudjam reális önvedelmi ertéke nulla.

Egykutya a kettő.

Bármi jobb mindkettőtől ahol kontakt harc van.

Almokat ne kergess.

A legkozelebbi box, Thai-box stb,terembe le kell menni és ki kell próbalni hogyan mukodik a wt.

Én megtettem, ajánlom Neked is.

De youtube on is láthatod..

2021. szept. 5. 12:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Ez egy júniusi kérdés, úgyhogy nem is értem, miért kezdtek el emberek random idekommentelni augusztus végén, szeptember elején, de ha mások is megteszik, akkor én is.

A wing tsunt és a karatét mindenképp felejtsd el. A karate oktatás Magyarországon pocsék színvonalú az egyesületek legnagyobb részénél, a wing tsun pedig önmagában egy reklámfogásból létrehozott pénzlehúzó stílus, aminek egy pozitív erénye sincs, semmilyen szempontból sem. Hogy miért, az a sport témakörben tízezerszer ki lett már fejtve.

Az itt emlegetett boksz és thai boksz edzések nívója aránylag rendben van hazánkban, viszont harcművészetet-küzdősportot a SPORTÉRTÉKE miatt, és a mozgás szeretete miatt kell választani, nem önvédelmi célból, ugyanis önvédelemre hasztalanok. A magadfajta sosem fogja tudni megvédeni magát küzdősporttal. De emiatt ne aggódj, ugyanis egy világbajnok ökölvívó sem tudja megvédeni magát pusztakézzel kés ellen, hátulról jövő támadás ellen vagy csoportos verés ellen. Márpedig Magyarország rázós környékein ezek fordulnak elő (ha előfordulnak egyáltalán), nem pedig az 1VS1 kakaskodások, ugyanis utóbbik már nem léteznek, és igazából soha nem is léteztek.

Ha az önvédelem miatt félsz, akkor neked nem boksz kell, és pláne nem wing tsun, hanem egy jó gázspray, meg erős lábak a futáshoz. Ha megtámadnak Lakatos Gazsiék (reméljük sosem fognak), akkor ezeknek fogod hasznát venni, nem a jobb horognak és nem is a nevetséges láncütésnek. Egyébként a legjobban akkor jársz, ha veszel egy konditerem bérletet, összeállítasz egy hozzáértővel egy tömegnövelő étrendet, és szépen felpakolsz magadra annyi izomzatot, ami nem csak az önbizalmadat és a magabiztosságodat növeli, hanem ad egy olyan kiállást, ami eltántorítja Lakatos Gazsit attól, hogy veled kötözködjön. A Lakatos Gazsi típusú patkányoknak nem ér annyit, hogy egy kigyúrt csávóval húzzanak ujjat, inkább akkor rámennek egy nyugdíjas papára, hidd el. A lényeg, hogy ne úgy járkálj az utcán, mint egy paranoiás kisegér, akiből sugárzik a félelem, minden sarkon veszélyt lát, és szorong. Húzd ki magad, sugározz magadból erőt és tartást, tűnj gorombának, ne nézz ki úgy, mint egy tipikus könnyű préda. Vágass normális frizurát, hordj átlagos ruhákat, ne villogtasd a telefonod és az órádat, ne legyél kirívó és feltűnősködő, rázós környéken ne használj fülhallgatót, és ennyi. Minden létező "önvédelmi tanácsot" átadtam neked. Hidd el, ezekkel valahogy túl fogod tudni élni hazánk legkeményebb városrészeit is.

2021. szept. 5. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!