Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az bunkóságnak számít ha...

Az bunkóságnak számít ha bókolok egy lánynak MSN és szívet küld én meg nem viszonzom ? Mert szerintem az jobb taktika, ha nem azt mutatom ki hogy futok utána mert akkor ,,játékszerének" tekintene. Szép fokozatosan vetem bele magam a dolgokba.

Figyelt kérdés
Szerintetek ez így jó?

2021. nov. 11. 17:49
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele hogy a bókból úgy is tudja
2021. nov. 11. 17:51
 2/20 anonim ***** válasza:
99%

Létezik még MSN?

Tiszta 2008 érzésem lett :D

2021. nov. 11. 17:53
 3/20 A kérdező kommentje:
Messenger rövidítése
2021. nov. 11. 17:53
 4/20 A kérdező kommentje:
Egyébként mind a ketten 16 évesek vagyunk ha számít bármit is
2021. nov. 11. 17:54
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy rendes lány nem fog a "játékszerének" tartani, akár küldesz szívet, akár nem.
2021. nov. 11. 17:58
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát egyszer csak azon kapod magad, hogy nem is ír mert le*arva érzi magat,ez a játek szerintem,hogy nem viszonozod a "sziveket" amiket ő küld neked abban a hittben,hogy te is ezt teszed, ha érez valamit irántad és te is iránta ne játsz vele,szegény lánynak is vannak érzései!
2021. nov. 11. 18:01
 7/20 anonim ***** válasza:
92%

MSN az egy létező webportál.

Korábban pedig volt egy MSN csevegő amit beleolvasztottak a Skype -ba.

Ezért nem mindegy milyen rövidítéseket találtok ki. Pláne ha kifelé is használni akarjátok.

Szívecske küldés vagy nem küldésre egy topicot feldobni hát szerintem nagyon erős...

2021. nov. 11. 18:04
 8/20 anonim ***** válasza:
63%
Hát, elég b*zis, ha így játszod a jégkirálynőt, meg taktikázgatsz. Én biztos hagynám a fenébe az ilyen pasit, de lehet, hogy a mai 16 évesek körében ez normális. Régen a lányok között is csak az igazi miss pitsák csinálták ezt. Mindenben így felcserélitek a szerepeket? Ő is fog majd megdugni téged?
2021. nov. 11. 18:06
 9/20 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2021. nov. 11. 18:06
 10/20 anonim válasza:
29%
Szerintem meg nem kell szívecskére egy újabb szívecskével válaszolni. Te írtal neki egy bókot, mire ő jelezte, hogy tetszik neki, te meg folytasd a beszélgetést.. írj neki újra valami vicceset vagy kedveset. :) hajrá! -lány-
2021. nov. 11. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!