Ha egy lánnyal csak barátkozni akarok akkor jó taktika ha a pasizásról kérdezem vagy ajánlok neki pasikat? Ebből biztosan tudni fogja hogy nem akarok kikezdeni vele?
Eszedbe ne jusson :O
Ne legyél már hülye :D
Ne! :D Legalábbis a pasizásról ne érdeklődj! Ez olyan lenne, mintha az iránt érdeklődnél, hogy szabad-e a pálya.
Nekem volt egy fiúbarátom, akivel úgy indult az egész "barátságunk", hogy rögtön az elején tudta, hogy nálam más van képben, és ő is mesélt a hétvégi kalandjairól. Gondoltam tiszta a helyzet, és ezek után még viccesen ajánlgattam, hogy üljön be az egyik fiatal tanárcsaj előadására, akitől elaléltak a fiúk (egy egyetemre jártunk). Tudod mi lett a vége? Egy este szerelmet vallott! Rém kínos volt az egész! Pedig azok után, hogy megbeszéltük egymással a "pasi és nő ügyeinket", nem gondoltam másra.
Nee, még végül azt hiszi, hogy langyi vagy.
Csak beszélj vele úgy ahogy egy fiúval szoktál és ne nagyon merüljetek szerelmi és szexuális témákba.
Ok köszönöm. Akkor inkább nem mondom ezeket, csak tudatni akarom hogy nem akarok semmit! Egyértelműen! Sok csaj a múltban a fejébe vette önfényezésként hogy beléjük szerettem (mert például meghalt az Anyukája és segítettem intézni mindent meg lelkileg is támaszkodhatott rám - nem használtam ki a helyzetet aztán mégis én lettem "megvádolva" szerelemmel)
Nem akarom azt mondani szemtől szembe hogy nem akarok tőled semmit, mert volt ilyen is és megsértette a csaj büszkeségét.
Próbálok akkor lavírozni valahogy. De sajnos tudom hogy úgyis a régi lemez jön majd elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!