Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kéne tennem ebben a...

Mit kéne tennem ebben a helyzetben? Nem akarok hisztit. SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Egy nagyon régi barátnőmmel kezdtem el beszélgetni, aki kedveli anyumat csak ő ezt nem igazán viszonozza. Sőt.. kifejezetten nem kedveli ha fogalmazhatok így. Barátnőm ma este fel akarja hívni anyumat hogy beszéljen vele. Én is kicsit furán érzem magam mert nem gondoltam, hogy még valaha is beszélünk és ráadásul angol a lány úgyhogy nem igazán tudok vele beszélgetni a minimális tudásom miatt. Eleve már ezért furán érzem magam és nem akarom hogy az anyás dolog is rátegyen. Úgy érzem kínos lenne, mert a csaj azt hiszi hogy anyumnak semmi baja nincs vele én meg nem merem elmondani az igazat. Azt akarja hogy látogassuk meg őt és ezzel már végképp nem tudok mit kezdeni...

Lehet hogy érthetetlen voltam, elnézést..

2017. júl. 24. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyenes beszéd...ennyi;)
2017. júl. 24. 18:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy egyszerűbb lenne elmondanod neki a helyzetet. Ha nem érti meg, és megsértődik miatta, akkor elég gyerekes a reakciója. 25/L
2017. júl. 24. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!