Mennyire nyerő taktika egy vadidegennel úgy ismerkedni hogy közlöm vele: tetszel nekem eljössz velem egy kicsit dumcsizni? Szóval semmi tökölés, közlöm mit akarok aztán várom a választ?
Egy csomó alkalommal előfordult hogy látok egy lányt az utván aki tetszik. Semmit se tudok róla nyilván, vadidegen. Nincs idő se lehetőség mindenféle szóvirágokra, meg kertelésre.
pl. ülök a buszon, meglátok egy lányt. Bármikor leszállhat. Mennyi időm van? Tán csak 1 percem.
Vagy lógok a plázában kijön egy lány a boltból és megy valahova.
Vagy hagyom elmenni, vagy odaszólok. De idő és lehetőség mire van? kb 1 mondatra többre nincs.
Van értelme egyáltalán megpróbálni? Vagy ez helyből veszett ügy kár azért az 1 mondatért is?
csak arra gondolnék (fordított szitu) ha vki hozzám jönne így oda, elhajtanám semmi perc alatt.
azt hinném, szórakozik, hittérítő, el akar adni vmit stb.
szóval esélye se lenne.
ja hát akkor lábam előtt a világ, mert általában akire mosolygunk reflexből visszamosolyog.
amikor a mekiben dolgoztam naponta millió emberre kellett mosolyognom.
ők meg (többnyire) vissza.
na hát azok a mosolyok annyit is értek.
és mosolyodra mosollyal
Ha szép lány vagy, sikereid lesznek
Ha csúnya lány / pasi, akkor kevésbé
közgázból tanultam kiadás /bevétel arányt számolni, ha 10-ből egy, akkor az gyakorlati szempontból zéró nyereségű üzlet (hiszen befektetett egységnyi pénzre 10%-os térülési ráta van= vállalhatatlan kockázat)- vagyis értelmetlen az egész.
adsz 100 ft-ot és 90%-os valószínűséggel elveszted, 10%-os valószínűséggel imseretlen haszonnal visszakapod. amely ismeretlen haszon lehet 0%is.
odaadnád a pénzt?
nekem kb 10 ből egy lánynál bevállt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!