Mennyire nyerő taktika egy vadidegennel úgy ismerkedni hogy közlöm vele: tetszel nekem eljössz velem egy kicsit dumcsizni? Szóval semmi tökölés, közlöm mit akarok aztán várom a választ?
Egy csomó alkalommal előfordult hogy látok egy lányt az utván aki tetszik. Semmit se tudok róla nyilván, vadidegen. Nincs idő se lehetőség mindenféle szóvirágokra, meg kertelésre.
pl. ülök a buszon, meglátok egy lányt. Bármikor leszállhat. Mennyi időm van? Tán csak 1 percem.
Vagy lógok a plázában kijön egy lány a boltból és megy valahova.
Vagy hagyom elmenni, vagy odaszólok. De idő és lehetőség mire van? kb 1 mondatra többre nincs.
Van értelme egyáltalán megpróbálni? Vagy ez helyből veszett ügy kár azért az 1 mondatért is?
jaj jaj. még akkor se, ha netán politikus vagyok?
vagy akkor szabad?
mint pl. Némethné aki zéró szaktudással (érettségi) Magyarország nemzeti fejlesztési minisztere lehet?
hm?
ne írj olyat, amihez nem értesz.
ld
1976-ban középfokú végzettséget szerzett a Külkereskedelmi, Oktatási és Továbbképző központban, külkereskedelmi szakon. Ezen felül banki szak-tanfolyamokat végzett
na most a középfokú végzettség = érettségi, szaktárgyas.
a banki szaktanfolyamok nem számítanak hivatalos végzettségnek = a csókának egy érettségije van, és gazdasági szaktárcát vezet.
no comment.
a Mekk Mester c mese ehhez képest kutyaf**a.
Haver, ezt miert kell itt megkerdezni?
Tetszik? Meg akarod dugni? Fogd meg a tokodet es menj oda.
Ha elhajt, akkor is ugyanott vagy mintha nem mentel volna oda. Sok sikert!
nem ugyanott vagyok. gazdagabb leszek egy kudarccal.
és az nem túl jó.
mert egy kudarc semmi, na de X kudarc zsinórban?
kkor is ugyanott vagy mintha nem mentel volna oda.
Már eleve kudarcra van ítélve, ha ilyen negatívan közelíted meg a dolgokat!
Ha nem jön be, inkább tekintsd úgy, egy/több tapasztalattal gazdagabb lettél!
Kár szaporítani a szót, egyszerűen csak csinálni kell...
hát sajnos a bőrömből kibújni nem tudok, se én se senki a világon, még ha szeretnék se.
magamat tudom idézni ha hozzám egy totál idegen valaki odajönne és egyből "letámadan" tök mindegy mit mondana, tök mindegy hogy nézne ki, tök mindegy hány éves lenne, úgy elhajtanám mint a franc.
egyszerűen nem tartanám elképzelhetőnek hogy tisztességes szándékkal közelít. ez van. ilyen világot élünk.
ha ilyen negatívan közelíted meg a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!