Utálhat a "legjobb" Barátom?
Sajnos kezdem észrevenni azt, hogy az egyik 'legjobb' barátom utál.. Az okok a következők:
1. Amikor én szeretnék találkozni vele, nem engedik neki a szülei (vagyis ezt mondja) hogy eljöjjön velem/velünk. De amikor mások hívják el valahova, oda elengedik.
2. Az iskolában másoknál több időt tölt el, mint nálam.
3. A többi barátommat, mindet utálja..
4. Csak akkor keres, ha kell neki valami.
5. A Messengeren és minden Social Media-n csak én írok rá, ő sosem ír rám.
6. (természetesen) szebb vagyok nála. De ő másokban jobb. Én a tanulásban és az öltözködésben (kedvességben, bölcsességben), ő pedig a fekvőtámaszban és más testi fittséggel kapcsolatban. És ez szerintem zavarja.
7. Volt olyan is, hogy pl kérdeztem valamit tőle, hogy pl: 'bejössz?' és erre a válasza teljesen nyers volt. Nem. Persze ez nem baj, de én sosem nyilvánulok meg felé..
8. És olyan is volt már, hogy több órán keresztül nem köszöntünk egymásnak.
Ezek a dolgok nagyon fájnak. Nagyon sokszor összevesztünk és ki is békültünk. És ma is történt egy negatívum.. szomorúságomban írtam meg ezt...
Lehet, hogy a családi kapcsolataival van gond. Családsegítő szolgálat igénybevételét ajánlhatod neki.
Hány évesek vagytok és milyen neműek?
Az 1. személy válaszára:
Én 182cm, Ő pedig 174-8 cm.. És én 78 kg, ő pedig 65 körül.
A 2. személy válaszára:
13 évesek vagyunk, fiúk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!