Ha egy pasi barátom kerül, nem keresi a társaságomat, lehet hogy szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, egy pasi akivel jól megvoltunk, nem keres, nem hív nem ír, nem ér rá, sőt már le is tiltott. Nem lehet hogy azért mert szerelmes lett belém?tegnap 21:16
2/12 A kérdező kommentje:
Szinte mindig én kerestem őt! Elkezdett hanyagolni, mondtam is neki, hogy milyen barát az ilyen?? Erre most letilt. Vagy jatszmázni próbál, hogy reagálok.
tegnap 21:24
3/12 anonim válasza:
😄 Menekül. Ezt próbáld tudomásul venni!
4/12 anonim válasza:
vagy nem igazi barát:(
hidd el, hiába az álmodozás, kár belelátni olyat, ami nincs. ha egy pasi kedvel/kíváncsi rád/szerelmes beléd/... akkor cselekszik. nem kislányosan = taktikázva, hanem egyenesen.
5/12 anonim válasza:
Érdekes helyzet: meg szoktátok beszélni egymással, ha problémátok van egymással? Mert ha nem, akkor lehet pl.:, hogy emiatt tartózkodik tőled, tehát valami baja van veled, csak nem mer konfrontálódni.
De lehet az is, hogy el van havazva a feladatokkal vagy átment depibe a tél/sötétség miatt.
6/12 anonim válasza:
Nem. Ha szerelmes lenne, akkor nyomulna és bevallaná 😃😃
8/12 tejjelkifili válasza:
Itt inkább te vagy a szerelmes és ő levette, és ezért inkább távolságot tart.
9/12 anonim válasza:
Tiltást sem láttam még ennyire félreértelmezve, félremagyarázva.
Ha szerelmes lenne beléd, nem tiltana le.
10/12 anonim válasza:
Barátnője van. Abba szerelmes. Nem akarja, hogy belekavarj az életébe. Ő nem gondolta azt, amit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!