Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy pasi barátom kerül,...

Ha egy pasi barátom kerül, nem keresi a társaságomat, lehet hogy szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, egy pasi akivel jól megvoltunk, nem keres, nem hív nem ír, nem ér rá, sőt már le is tiltott. Nem lehet hogy azért mert szerelmes lett belém?
tegnap 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kevesebb kiskegyedet, rózsaszín regényt olvass.

A metakommunikációdból vagy az kiabált, hogy csak ego karbantartónak használod, vagy nem kívánatosan nyomulsz rá.

Neki már megvolt a barátnője. Leépített.

Viseld méltósággal.

tegnap 23:06
 12/13 anonim ***** válasza:

“Szinte mindig én kerestem őt! ”

Tehát eleve elkerülte a figyelmedet, hogy a számára érdektelen voltál, ennek ellenére és te nyomultál.

Legyen jó iskola: ha nem írnak, ne válaszolj, vedd észre magad. Akkor nem alázod saját magad.

Ezek után szerinted beléd szerelmes, ezért letiltott téged, elvonult a kastélyának a belső termeibe szenvedni, vagy bevonult egy szerzetes rendbe örök aszkétizmust fogadni?!

Édesem! Vidáman hancúrozik a barátnőjével!

tegnap 23:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Tényleg csak barátság volt köztünk, és tudtunk egymás kapcsolatairól mindig! És mindent meg is beszéltünk egymással semmi titok nem volt köztünk. Most meg leépít?
ma 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!