Ti mennyire érzitek "gáznak", ha nyilvánvaló hogy egy társaságon belül valaki szerelmes belétek?
Mi ebben a gáz? Remélem nem gondoltad ezt komolyan.
Egy ember vonzódást érez a másik ember iránt egy társaságon belül. Ebben mi lenne a gáz?
Én már tapasztaltam hogy valaki vonzódik hozzám, nagyon aranyos volt és cuki, főleg ahogy közeledni próbált hozzám, és elpirult mindenen nagyon könnyedén. Persze volt amikor már a mellét eléggé a mellkasomra nyomta, de nem zavart az sem, mert csak játék, nincs ebben semmiség.
Ha a fiú nem egy bunkó paraszt, cukinak fog találni hogy elpirulsz.
Viszont azt rühellem, amikor egy lány vonzódik hozzám, és ezt szégyelli, ezért inkább kerül engem és nem mer a közelembe jönni.
Ne félj, örülj annak hogy egy ilyen jó pasival lehetsz együtt, és mutasd ki a vonzódásod iránta. Nincs semmi baj ezzel, nagyon jó dolog.
Mutasd meg nekik, te ügyelsz a munkádra, és nem csak a fiúval foglalkozol. Viszont ha a fiúval jól alakulnak a dolgaid, utána le kell szarnod mit hisznek rólad.
Ha egy társaságon belül tudnám hogy valaki belém van zúgva, akkor kedves lennék vele, megismerném közelebbről, mosolyognék rá sokszor, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!