Szàmotokra milyen a hiteles baràtsàg?
1 és 2 fogalmatlan :D
Egy barátság egy érzület, egy olyan ember, akivel valahogy összehangolódtok jól. Sokkal inkább szeretet, meg jó érzés féle, mint ilyen hasznossági kapcsolat, mint 1 írja. Van olyan, hogy egy barátot egyszer más irányba visz az élet, vagy nem ment meg, de attól én még kedvelem, mert tetszik mint ember.
És amit 2 ír az egy nagy félreértés. Mindenki beszél az ismerőseiről a többi ismerősével. Ez tök normális. Az is, ha valami baja van velem, nyilván arról is beszélhet másokkal. Mi másról beszélnénk egymással, mint egymásról? :D Az egyedüli gond az, ha valaki rosszindulatúan viselkedik, ha úgy viselkedik, hogy árt. Ha jó szándékkal beszélnek rólam akármit, az rendben van.
Szóval nekem az a hiteles barátság, ha őszintén kedveli azt aki vagyok, ha öröme van a személyemben. És viszont.
Kibeszél alatt nem azt értettem hogy jószínben vagy hitelesen tüntetne fel.
Nagyin sok "bnőm" pl más pasiknak röhögés gúny tárgyává tesz mint kiderult meg hasonlók mennek sokszor. Akár pl szomszéddal is akirol azthittem barát jofej rendes jóasszony. Ja nem..
#4 de nem csak olyan beszélgetés létezik, hogy fényezünk valakit vagy lehúzunk más előtt. lehet az is, hogy szerinte valami gáz van velem és ezt megbeszélik. ezzel sincs semmi gond, ha megvan azaz alap, hogy ő kedvel és bír és nem akar nekem rosszat.
ha itt ártanak neked és nem kedvelnek, akkor egyetértek az gáz.
De én kibeszélésről írtam másokat a hátuk mögött. Lejaratásról rossz uir rágalmak kamuk pletykák meg ezekről. Le is írtam.
Nem arrol hogy beszélgetnének arrol hogy epp meg vagyok fázva. Értsd már.
A felületes ellentéte.
Pl őszinte hozzám, tehát nem csak mindig azt szajkózza az ilyen barát, amit hallani akarok, hanem adott esetben mer rámutatni a gyengeségeimre is. Ennek ugye alapfeltétele az is, hogy nagyon jól is kell hogy ismerjen hozzá engem.
Példa a felületes barátra:
Előzmények bemutatása: elváltam, elhagytam az exemet.
Jön a "barát". Miért nem megyek vissza hozzá? Hát már nekem is párban kellene élnem, mint ahogyan ők is házasságban élnek a feleségével.
Lövése sem volt arról, hogy milyen volt belülről az a kapcsolatom, de azért osztotta az észt. Az ilyen ember minden, csak nem hiteles.
Ott tartunk,hogy egyetlen barátom sincs lényegében. Három igazi barátom volt, ebből egy messzire költözött,ezért ért véget.
A másik a felesége pincsije lett és engedély kell ahhoz is,ha fél órára munka után beszélgetne..?! Nyilván ebben nem vagyok partner.
A harmadik,aki a legmélyebb, legjobb barátom volt....legalábbis azt hittem.Két párkapcsolati buktatóján is mellette álltam, minden téren.Hamar rendbe jött és így talált ismét párt. Innen kezdve először havi, kéthavi beszélgetésem lett csak, kb fél órára. Sőt,cinikusan megjegyezte, hogy mások a preferenciái / szó szerint így ! /. Okés, nem zavartam, fél évente írt egy- két mondatot. Közben szakított,és két nap szingliség után sírt,hogy ilyen magányos sosem volt az életben. Ismét mellé álltam,lelkileg helyrejött, két hét után újrakezdték az exével.
Közben nekem is véget ért a kapcsolatom, nem panaszkodva leírtam neki. Erre a válasza : " Jaj, hát a kapcsolat,vagy a szex nem létfeltétel. Egyedül is boldognak kell lenni. " Lehet, ezt a választ is a párja mellől írta, az ágyból...:/
Itt ért véget ez a barátság,és azóta senkim nincs. De talán jobb is...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!