Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mondjam el úgy, hogy...

Hogyan mondjam el úgy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
A haveromról van szó. Előléptették, (aminek örültem, gratuláltamn megdolgozott érte) és nem tudom eldönteni, dicseszik vagy panaszkodik? Másból sem áll a haverságunk amióta előléptették, mint abból hogy egész nap dolgozik, enni sincs ideje, reggel óta nem tudott enni, millió munkával bízzák meg, stb. Egy ideig mondogattam neki hogy pihenj, fáradt lehetsz. Rólam semmit nem kérdez, de minimálisan sem. Rám ír és a fentebb említetteket írja. Én nem tudom eldönteni dicsekszik vagy panaszkodik, de nagyon unalmas már, és mintha lenézőbb, "sznobabb" lenne, és néha felsőbbrendű. Jogosan unom ezeket a dolgokat? Hogyan hozzam ezt sértés nélkül a tudomására? (Ugyanis sértődékenyebb is lett, kb a hímestojás kategória.)
ma 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha egész nap dolgozik tele a feje mégis mi más témája lenne?
ma 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Más is dolgozik, mégsem lesz önző, panaszkodó/dicsekvő. Plusz sznob sem.
ma 16:45
 3/6 anonim válasza:
Próbáld meg elhívni valahová ahol tudtok beszélgetni.
ma 17:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Ok és ott mit mondjak neki? Ez a kérdésem lényege.
ma 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdés ki tud e most kapcsolódni fejben egyáltalán. Talán pár sör megoldja
ma 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, úgy érzed megváltozott, és hiába örülsz a sikerének, hiányzik a régi énje.
ma 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!