A barátnőm nem örül az örömömnek. Miért?
Mert egy defektes, nő létére.
De majd x év múlva rájön, meg ha sokat látta a gyerkőcödet, megérti, milyen aranyosak.
Csak akkor már neki megszólalt a csengő.
Több oka is lehet. Pl: féltékeny rád, mert gyereked lesz. Lehet ő is akar, de valamiért nem lehet, ha van férje/párja akkor vagy eu problema, vagy a parja nem akarja, vagy ő. Vagy pedig egyáltalán nincs senkije, de akarna....
Vagy utálja a gyerekeket, és már most utálja a gondolatot, hogy neked lesz...
Sok feltételezés lehet: "lehet, hogy attól tart, hogy majd rá nem jut időd gyrek mellett (ami teljesen természetes", "lehet titokban ő is vágyna gyerekre", stb.
Az, hogy másoknak meg akarja mondani hogy mi legyen ("ő nem örülne neki ha terhes lennél és "a gyerek se lenne boldog"") valami lelki problémájára utal.
4
Ez volt a mai nap leggusutustalanabb kommentje...
Kérdező
Azért mert ő nem szereti a gyerekeket, nem is érdekli valószínűleg és ha gyereked lesz oda a barátság is.
Mert önző, meg hírből sem hallott az empátiáról.
Nekem is volt olyan barátnőm, aki mikor terhes voltam, "kedvesen" beszólt, hogy minek nekem gyerek stb. Aztán érdekes módon hét évvel később ő is szült. Én a beszólogatása óta nem erőltetem vele a barátságot, vannak kedvesebb barátaim, ismerőseim is, nem vagy rászorulva az ő társaságára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!