Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm nem örül az örömömn...

A barátnőm nem örül az örömömnek. Miért?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy terhes vagyok még nem tudjuk. A barátnőmnek még nem beszeltem róla csak mondtam neki hogy hánytam és rosszul vagyok és még ő hozta fel, hogy lehet terhes vagyok és nem örülne neki ha kiderülne hogy tényleg és aztmondta a gyerekem sem lenne boldog... róla aztkell tudni hogy nem szeretne gyereket és nem is szereti a gyerekeket. Csak attól még mert ő nem szeretne, annak miért nem örül ha nekem lesz/lenne?

2021. szept. 8. 12:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Mert akkor a gyereked kell kerülgetnie, amit nem akar.
2021. szept. 8. 12:48
 2/19 A kérdező kommentje:
És azért ne szüljek soha gyereket, hogy neki ne kelljen kerülgetni? Nekem is van életem
2021. szept. 8. 12:52
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Nyilván nem, de ezt ő így látja, ez a válasz a kérdésre. Természetesen nem kell befolyásoljon, a te életed. Max kiderül, hogy nem igaz barát.
2021. szept. 8. 12:59
 4/19 anonim ***** válasza:
10%

Mert egy defektes, nő létére.

De majd x év múlva rájön, meg ha sokat látta a gyerkőcödet, megérti, milyen aranyosak.

Csak akkor már neki megszólalt a csengő.

2021. szept. 8. 13:09
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Azért nem lesz defektes valaki te nyomorult 4-es, mert a mai csodás világba nem akar gyereket. Nem mindenkit motivál a kakispelus, büfizés, gyereknyál, takonybuborék és ami a terhességgel és a gyerekkel jár. Attól még nem defektes, hanem felelősen gondolkodó, hogy társadalmi elvárás miatt nem szül, mikor tudja, hogy neki nem való. Szerintem azok a nyomorultak inkább akik szülik rakásra a kölyköket, aztán meg utálják kb. a saját gyereküket, csak ugye kellett....
2021. szept. 8. 13:17
 6/19 anonim ***** válasza:
58%

Több oka is lehet. Pl: féltékeny rád, mert gyereked lesz. Lehet ő is akar, de valamiért nem lehet, ha van férje/párja akkor vagy eu problema, vagy a parja nem akarja, vagy ő. Vagy pedig egyáltalán nincs senkije, de akarna....

Vagy utálja a gyerekeket, és már most utálja a gondolatot, hogy neked lesz...

2021. szept. 8. 13:21
 7/19 anonim ***** válasza:
68%

Sok feltételezés lehet: "lehet, hogy attól tart, hogy majd rá nem jut időd gyrek mellett (ami teljesen természetes", "lehet titokban ő is vágyna gyerekre", stb.

Az, hogy másoknak meg akarja mondani hogy mi legyen ("ő nem örülne neki ha terhes lennél és "a gyerek se lenne boldog"") valami lelki problémájára utal.

2021. szept. 8. 13:24
 8/19 anonim ***** válasza:
92%

4

Ez volt a mai nap leggusutustalanabb kommentje...

Kérdező

Azért mert ő nem szereti a gyerekeket, nem is érdekli valószínűleg és ha gyereked lesz oda a barátság is.

2021. szept. 8. 13:25
 9/19 anonim ***** válasza:
53%
Én utálom a gyerekeket, szóval én sem örülnék neki. 32/F
2021. szept. 8. 13:29
 10/19 anonim ***** válasza:
63%

Mert önző, meg hírből sem hallott az empátiáról.

Nekem is volt olyan barátnőm, aki mikor terhes voltam, "kedvesen" beszólt, hogy minek nekem gyerek stb. Aztán érdekes módon hét évvel később ő is szült. Én a beszólogatása óta nem erőltetem vele a barátságot, vannak kedvesebb barátaim, ismerőseim is, nem vagy rászorulva az ő társaságára.

2021. szept. 8. 13:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!