A barátnőm nem örül az örömömnek. Miért?
Nem lehet az, hogy Ő lát olyasmit a kapcsolatotkban, esetleg tud is dolgokat, amiért ellenzi ezt a gyerekvállalás témát? Tehát utalok arra, hogy a „rózsaszín köd” miatt nem látod, hogy vannak problémák a kapcsolatodban? Esetleg személyileg nem tart még Téged, vagy a párodat elég érettnek hozzá? Csak esetleg ezeket nem meri elmondani?
Persze, amit mások már leírtak, az is lehet az oka.
Amúgy én sem szeretnék soha gyereket, különösen nem is vagyok oda értük, de barátnőm örömében tudtam osztozni. Bár sajnos, amiket akkor elmondtam Neki buktatóként, azok be is bizonyosodtak. De a gyerekek miatt nem lett másabb a kapcsolatunk, ugyanolyan barátnők maradtuk, csak ritkultak a találkozók érthető okokból.
13
Te kevered a véleményt az önzőséggel..
12es: nem igazán vannak problémák a kapcsolatunkba, boldogok vagyunk.
A körülmények amik között MOST vagyunk, ami a gyereknek nem lenne jó, hogy a párom apjával és neki a menyasszonyával és párom testvérével lakunk együtt.
De már 1-2honapja nézzük az ingatlanokat és mire jön a baba mindenféleképp elköltözünk.-erről is beszéltünk korábban és mondtam, hogy számomra ez a feltétel a babahoz és akkor még ezt ő is így gondolta és aztmondta hogy jó anyuka leszek. (Ez sokkal régebben volt)
Régebben egy kedves lánynak ismertem de már csak a rosszindulatot látom rajta akármiről és akárkiről van szó.
„Régebben egy kedves lánynak ismertem de már csak a rosszindulatot látom rajta akármiről és akárkiről van szó.”
Szomorú, de akkor ideje elengedni :/ próbáld meg ne keresni a társaságát, vagy őszintén elmondani, hogy Téged bánt a viselkedése, talán változtat a modorán. Bár szerintem, ha megszületik a gyereketek, akkor Ő maga fog lemorzsolódni.
Egyébként tapadós a barátnőd? Vagy szeret bűntudatot keltetni? Mert akkor elég macerás lesz az elválásotok, ha tényleg erre kerül a sor.
Mindenesetre ne rágódj ezen, Neked, a párodnak, sem az új jövevénynek nem tesz jót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!