Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyen esetben kitartanál a...

Ilyen esetben kitartanál a legjobb barátod mellett?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk barátnők, de úgy tűnik, hogy ennek most vége és nehezen tudom eldönteni, hogy jó döntést hoztam-e, kiváncsi lennék kívül állók véleményére. A barátnőm évek óta olyan pasikkal foglalkozik, akiknek barátnőjük/feleségük van. Nekem ez sosek tesztett, de ő azt mondja nem tehet róla, az érzéseit nem tudja irányítani. Most elmentünk nyaralni és ott is összegabalyodott egy 2 gyerekes, nős pasival (a ffi őszinte volt vele az első perctől fogva). Nekem ettől már felfordult a gyomrom, ahogy a pasi mutogatja a pici gyereke képeit meg a feleségét aztán a barátnőm 2 perc múlva már smárol vele meg menne szobára. Nem az én dolgom ezzel tisztában vagyok, de az én értékrendembe ez amúgy se fér bele. Emiatt úgy döntöttem megszakítom a kapcsolatot vele, mire ő úgy reagált, hogy én valójában sosem voltam igaz barátja, mert nem állok mellette és ítélkezem felette.

Nektek mi a véleményetek erről?

2021. aug. 14. 07:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

19-es azért a random csávó is hűséget fogadott a feleségének, a kérdező nem fejtette ki, hogy a barátnőjét fűzögette a csávó vagy ő flörtölt vele mert nem mindegy. Amúgy elképzelhető hogy a barátnődnek valami régebbi lelki ok vezetett idáig. De tanult viselkedés vagy pavlovi reflex is lehet, de igazából a beszámoló alapján ő maga nem tudatosítja, hogy ő mindig házasokkal kezd. A tanult viselkedést úgy értem, hogy tudja, hogy házas emberekkel akiknek problémájuk van a házasságukba egyszerűbb ismerkedni. Valószínűleg nagy fokú szeretethiánya is lehet, ha panaszkodik őszintén, hogy soha nem jön össze neki kapcsolat. Csak az is kérdés,hogy hogy érti, mert nem mindegy, hogy ő elvből házas emberekkel kezd és az nem jön össsze neki, vagy egy minden problémától mentes kapcsolat, amikor tiszta sor, hogy egyedülállóval ismerkedik.

Nem volt neki valami nagy törés az életében? Pl. viszonzatlan szerelem egyedülálló pasival, vagy csak eltitkolt szerelem?

Aztán elege lett és ezért úgy határozott, hogy aki szimpi neki annak ad esélyt, akkor is ha van családja.

Ez amúgy már igen kisarkított probléma megoldás, mert ez nem fogja megoldani neki a problémáját, ha esetleg az egyedülálló pasik előtte zsinórba visszautasították.

Én szerintem ez is lehet ok. Az is elképzelhető hogy azért panaszkodik mert így próbál segítséget kérni, csak nyíltan nem meri mondani neked, mert gondolja, hogy neked is lehet eleged, de az is lehet, hogy ő igazából ezt az egészet nem akarja, csak már sodródik.

A másik opció is lehetséges, hogy ő direkt házas emberekre utazik.

De ebben a helyzetben ha ez az opció, ott hibás a pasi is és a nő is.

2021. aug. 14. 11:25
 22/23 anonim ***** válasza:

Többen szokták itt is írni elkeseredett nők ismerkedés oldalon, akiknek elegük van a bő csalódás sorozatokból, hogy innentől kezdve nőkkel ismerkednek és ezt le is írják a hirdetések mellé.

Ezt nevezik amúgy elkeseredett dacnak, nem biszexualitásnak. :D

Értem én hogy elege van, de az nem oldja meg a problémáját, ha hirtelen nemet vált érdeklődés terén, mert elege van a pasik általi csalódásaiból. Attól nem lesz se bi se leszbi.

2021. aug. 14. 11:28
 23/23 anonim ***** válasza:
22, 22 vagyok amúgy.
2021. aug. 14. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!