Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyen esetben kitartanál a...

Ilyen esetben kitartanál a legjobb barátod mellett?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk barátnők, de úgy tűnik, hogy ennek most vége és nehezen tudom eldönteni, hogy jó döntést hoztam-e, kiváncsi lennék kívül állók véleményére. A barátnőm évek óta olyan pasikkal foglalkozik, akiknek barátnőjük/feleségük van. Nekem ez sosek tesztett, de ő azt mondja nem tehet róla, az érzéseit nem tudja irányítani. Most elmentünk nyaralni és ott is összegabalyodott egy 2 gyerekes, nős pasival (a ffi őszinte volt vele az első perctől fogva). Nekem ettől már felfordult a gyomrom, ahogy a pasi mutogatja a pici gyereke képeit meg a feleségét aztán a barátnőm 2 perc múlva már smárol vele meg menne szobára. Nem az én dolgom ezzel tisztában vagyok, de az én értékrendembe ez amúgy se fér bele. Emiatt úgy döntöttem megszakítom a kapcsolatot vele, mire ő úgy reagált, hogy én valójában sosem voltam igaz barátja, mert nem állok mellette és ítélkezem felette.

Nektek mi a véleményetek erről?

2021. aug. 14. 07:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
17%

Nem bűn egy éjszakás kalandokba keveredni. És miért kéne ismerkedés alatt kikérdezni a másikat? Alapból feltételezheti az ember, hogy nem is menne bele a játékba a másik, ha nem lenne szabad... (Értem, hogy a konkrét példánál éppenséggel tudta a barátnőd, hogy mit csinál,de általánosságban nem kötelező tudnia)

Szerintem nem a nők a hibásak. Csinosak, szépek, szabadok, élnek a lehetőségekkel. Nem csalnak meg senkit. A férfiak a hibásak, ők azok, akik ezekben a történetekben félreléptek, fájdalmat okoztak, megcsalták a párjaikat. És ha az adott nőkkel megtették, nyilvánvaló, hogy mással is megtették, vagy fogják. Ugye szokták mondani, hogy amit nem kapnak meg otthon, megszerzik máshol... Erős, megbízható, hűséges férfit kell választani, akiben van legalább egy csepp önuralom, vagy annyi gerinc, hogy eléd álljanak, ha már unják a képed és kilépjenek a kapcsolatból, mielőtt váltanak, fenntartani a tüzet és akkor jöhet bármilyen bomba nő.

De persze, hibáztassuk a nőket, amiért a férjek annyira gyengék hogy nem tudnak hűségesek maradni az állítólagos szerelmükhöz... Igazságosan hangzik...

2021. aug. 14. 09:12
 12/23 anonim ***** válasza:

Akkor meg pláne megértem, ha kihasználna, hogy falaz neki, de itt csak szimplán panaszkodik, hogy nem jön neki össze, de mindig házas vagy foglalt emberekkel kavar. De ha a személyiségével nincs probléma, a következőt nem olvastam csak a kérdést, akkor a te egyéni érzésed, hogy akarsz e a barátja lenni vagy sem. Ezt neked kell eldönteni, de egy ilyen nagyon barátság romboló és nehéz tud lenni egy idő után, mert nem veled foglalkozik közös programon hanem ez van neki beakadva, és nem látja a fától az erdőt.

A zsinórban akkor elfogadható, ha mondom nem tudja, vagy egyszer nem tudja, másszor meg ténylegesen már külön van a pasi és befűzi, aztán később vissza megy a pasi a volt párjához. De átlagban aki komolyan szeretne párt két ilyen után egy jó ideig, van aki hosszú ideig, nem is akar senkit, és később már nem is lesz olyan naiv, sőt bizalmatlan is, magyarán az ilyen embernek ki kell érdemelni a bizalmát. Ez megint más, mint amit te leírtál.

10-es vagyok.

2021. aug. 14. 09:15
 13/23 anonim ***** válasza:
69%

Nem értek egyet azzal,hogy a kérdezőnek nincs köze a barátnője viselkedéséhez. Azon túl,hogy ő maga is visszataszítónak találja a viselkedését,más emberek ugyanúgy megítélik a nőt. Mivel a kérdező barátkozik vele,így őt is egy kalap alá veszik vele. Tetszik vagy sem, valahol van igazság ebben a mondásban:

"Madarat tolláról,embert barátjáról."

Nem is csodálkozom,hogy a kérdező besokallt.

2021. aug. 14. 09:26
 14/23 anonim ***** válasza:
11: hàzas, 3 gyerekes emberrel?
2021. aug. 14. 09:35
 15/23 anonim ***** válasza:
42%
14: A nő részéről nem bűn. A férfi a bűnös. Hisz nyilván tudja magáról, hogy otthon várja az állítólagos szerelme, és a 3 gyerkőc. Hogy nem tud uralkodni magán arról, ne a szabad nő tehessen már...
2021. aug. 14. 09:39
 16/23 anonim ***** válasza:
72%
15.: mindkét féltől nagyon gusztustalan. Ne vedd elő a hímsovinizmust. Azt utàlom. Sőt, egy anyàtól még rosszabb.
2021. aug. 14. 09:57
 17/23 anonim ***** válasza:
44%
11 Ne mondd már ugyan,hogy ezeknek a "szent" nőknek SOHA,EGYSZER SEM tetszik meg egyedülálló férfi! Kivétel nélkül,csak és kizárólag házas,gyerekes férfiak tetszenek? Ugyan. Ki hisz ezt el? Még te magad sem. Ez szándékos viselkedés,és igenis egy feketelelkű szutyok qrva aki így él. Természetesen,a férfi tartozna hűséggel a családjának,attól még az ilyen nők is tehetnek róla. Főleg,hogy ha hónapokig ott tekeregnek a férfi közelében és kihasználják,ha éppen van valami gyengepont egy kapcsolatban.
2021. aug. 14. 10:00
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
17 gyűlölödc valamiért a nőket. Minden 40 feletti faszi 16-18 éves csajokkal fut. Én is utàlhatnàm az összes faszit, mert itthagytak egy beteg gyerekkel, egy beteg szülővel. Nem kell eltartsa. Megkeresem ami kell. 10 éve voltam fodràsznàl. Te meg azt hiszed, minden nőnek a pillanat, festék, kozmetika, hajbevarràs, plasztika. Felületes kurvàid lehettek eddig...
2021. aug. 14. 10:20
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sem normalis a lány sem,ha nyaraláson összefut egy random csávóval és már együtt kavarnak.

Mint ha egy sarkonalló lenne...sőt,lassan az is lesz.

2021. aug. 14. 10:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne normális összejönni egy emberrel, akit akkor ismer meg? Sokan minden hétvégén ezt csinálják a szórakozó helyeken. Miért baj, ha egy nő szereti a szexet? Amíg nem élsz kapcsolatban nyugodtan élhetsz a pillanatnak és ha megkívánsz valakit és kölcsönös a dolog, akkor hajrá. Mindenki saját magáért felel! Nem a másik félért és nem is annak az esetleges párjáért, családjáért.
2021. aug. 14. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!