Úgy érzem, miattam halt meg a legjobb barátom. Mit tudnék tenni, hogy többet ne kerüljek ilyen helyzetbe? (lent)
Nem írtad mennyi idősek vagytok, de ha több mint harminc évvel idősebb, akkor nem is volt már fiatal.
Azt mondjuk nem értem, hogy ha amúgy nincsenek barátaid, akkor mit láttál egy több mint harminc évvel idősebb, ellenkező nemű emberben ami miatt ilyen jó barátok lettetek?!
Semmit nem tudsz tenni. Az évek előre haladtával egyre több ember hal meg körülödted, és egyik sem a te hibád lesz. Engem a szomszéd 86 éves bácsi rendszeresen fogdos, szerinted az én hibám lesz, ha meghal!?
30+ korkülönbséggel csak a szája járt a bácsinak, csoda, hogy a párod nem rakott ki miatta. Ésszel barátkozz!
Egyáltalán nem tehetsz a haláláról! Kérlek próbáld ezt kiverni a fejedből, mert teljesen hibás az egész elképzelés!
Nem azért, de csávó valszeg olyan életmódot élt... gondolom egy csomó cigi, esetleg piált is néha... ki tudja, de ennek ezer oka lehet... de egyik sem te vagy. Ha meg sem ismer és soha egy szót sem beszéltek ugyanúgy meghal.
Tudom nehéz feldolgozni egy közel álló ember halálát, tényleg részvétem emiatt, de szörnyű butaság emiatt magadat okolni.
A jövőben is azzal beszélgess, akivel csak akarsz, ez nem bűn. Ha valaki félreérti, akkor úgy járt. Ettől senki nem fog halálos betegséget kapni, hagyjuk már a hülyeséget.
7-es!
Még mindig nem szóltál rá a bácsira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!