Szerintem az a gond, ha pl. egy srácnak van egy bnője és egy legjobb lány barátja, és többet van a legjobb lány barátjával mint a bnőjével. Mert itt lehet azt mondani h kell lány barát meg minden, de itt már ez nagyon átbillen.
Válaszom: Igazi hosszútávú szoros fiú-lány barátság talán 1 vagy max. 2 egy életben.
Nincsen. Aki szerint van, az titkolózik mások előtt vagy akár maga előtt is.
Haverság az van egyébként, szóval a fogalmakat tegyük helyre. Konkrét, tényleg baráti kapcsolat nincs, legalább egy kis szexuális vonzalom vagy feszültség van. Illetve ez a téma nüanszokon képes múlni, nagyon intelligensnek kell lenni és akkor amúgy egy csoda tud kisülni belőle.
Leírom a saját esetemet.
14 éves korom óta nagyon jóban vagyok egy lánnyal. (9 éve). Elképesztően erős lelki kötődés van köztünk, el sem tudom mondani, hogy mennyire. Nem kellettem neki, mint férfi. Meg hát 14 évesen túl nagy vonzalmat nem is lehet még kelteni. :D De nagyon szeretjük egymást és egyszerűen kellünk a másiknak. Ezt érezzük mindketten. Van köztünk egy hallgatólagos megállapodás, hogy tudjuk mi azt, hogy több ez picit, mint egy barátság, megvan a szikra. De megbeszéltük, hogy ha ilyen viszonyt tartunk fent, akkor mindig érdekesek tudunk maradni egymás számára. Meg ő a saját elmondása szerint is máshogy viselkedik a párjával, mint egy baráttal. Hisztizik, féltékenykedik stb. Ezt látom is. Ellenben felém tudja mutatni a legjobb oldalát és imádom is.. :) Még nem szexeltünk, de mindketten tudjuk, hogy ez idő kérdése csak. Ha még sok év, akkor annyi. :D
Kicsit olyan ez, mintha épp a kapcsolat vagy ismerkedés elején állnál valakivel folyamatosan. Mondanám, hogy érdemes kipróbálni, de ehhez annyira speckós eset kell, hogy ezt nem lehet csak úgy összehozni.
(Neki is és nekem is volt már kapcsolatom mással.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!