Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most miért én vagyok a közelle...

Most miért én vagyok a közellenség?

Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok barátkozós típus, van egy pár ember akikkel kijövök, de nem érzem magam jól minden körben. Férjemnek most lesz a szülinapja, ebben a hónapban van még a közeli baráti körben még két embernek is, így megbeszélték, hogy együtt megtartják, ezzel nem is volt semmi gondom, de után kiderült, hogy ismerősi körben még van másik öt embernek is, és tartsák együtt. Én erre megemlítettem, hogy ez így már egy kicsit sok, már majdnem egy kis lakodalom, természetesen most én vagyok a közellenség, meg a szemét, mert, hogy azt mertem mondani, hogy ez így nekem sok. Miért rám kell haragudni azért, mert meg mertem jegyezni, hogy ez így már túl sok ember nekem?
2021. júl. 5. 09:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt igazad van, másrészt meg értelmetlen a kérdés.

Te mondtad, hogy neked ez sok, szerinted kire kellene haragudniuk, a postásra?

2021. júl. 5. 09:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok lesz a buli? Vagy miért "sok" ez neked?
2021. júl. 5. 10:02
 3/20 anonim ***** válasza:
38%

"mond ki az igazat és ..."

Ez ilyen, ha még a valódi érzelmeit is kimutatja az ember az meg már világháború :D.

2021. júl. 5. 10:04
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell vendégül látnod őket, vagy miért zavar?
2021. júl. 5. 10:05
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen, nálunk lesz, és ezért sok ez nekem, mert én főzök, a többiek hoznak sütit, és ha elszabadul a buli akkor nálunk alszik szinte mindenki.
2021. júl. 5. 10:06
 6/20 anonim ***** válasza:
98%

Az összes születésnapost neked/nektek kell megvendégelni?

Akkor menjetek étterembe, a számlát pedig ki-ki alapon fizessétek!

2021. júl. 5. 10:08
 7/20 anonim ***** válasza:
97%

Figyu, aznap reggel elcuccolsz mondjuk a strandra, és a fiúk bulizhatnak, meg takaríthatnak. Ágyat is húzhatnak.

Tökre megértelek, nekem egyszer 40 embert csődített a nyakamra az uram, ő focizgatott, sörözgetett és sz*rt bele, hogy én szakadok széjjel.

Többször nem volt ilyen buli

2021. júl. 5. 10:11
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

5-re:

Akkor jogos, hogy kiakadtál. Mondd meg, hogy rendeljetek hidegtálat vagy étteremből valamit.

Én azt se értem, miért kell ott aludniuk? Menjenek haza tömegközlekedéssel, vagy taxival, vagy 1-2 ember ne igyon közülük és vigye haza a többieket.

Miért kell egy szimpla születésnapból, ami minden évben van, ekkora bulit csinálni? Tényleg akkora feneket kerítenek neki, mintha lakodalmat tartanának.

2021. júl. 5. 10:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Előre szólsz, hogy nem vagy kifőzdés, sem szállodás.

Ha a párod ennyire nem ismer és nem becsül eléggé, akkor komoly bajok vannak a házasságoddal.

2021. júl. 5. 10:22
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Reggeli puszi után ajándék-átadás, majd kiviharzás az ajtón "Szabadnapom van!" felkiáltással.
2021. júl. 5. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!