Akármelyik újamat harapom, mindegyik fáj. Mit csináljak?
nagyon ronda dolog valaki ellen összefogni és tönkretenni.. nem is fog sikerülni és vissza is üt. NE menj bele és ezt mondd is meg a bűnszövetkezetnek, te nem akarsz ilyet csinálni.
Viszont az sem jó, hogy úgy érzed elnyom,"nem tudsz mellette kiteljesedni". Ez valószínű nem így van, csak a féltékenység miatt érzed...
Ezt próbáld meg a barátnőddel megbeszélni - tehát hogy úgy érzed, nem figyelnek rád és hogy egy kicsit legyetek külön. Tudsz más társaságban lenni -osztályon kívül? van valamilyen foglalkozás, ahová jársz? - rajz, kórus, színjátszó ilyesmi.
Mért nem valljátok be magatoknak is, hogy jó csaj?
Féltékenyek vagytok, mert nem vagytok olyanok, mint ő.
Te magad mondod, hogy nem gonosz és jó ember, mindenféle társaságban megtalálja a helyét, ergo egy talpraesett, nem elveszett ember. Szóval nem csak a külsejével vonja magára a figyelmet, hanem az egész személyiségével.
Inkább veletek van akkor probléma, mert nem tudjátok elfogadni azt, hogy valaki szerethetőbb ember nálatok.
Mégis milyen "barátnő" vagy te??
Akkor jó volt, amikor szükséged volt rá, de azon gondolkozol állandóan, hogyan szúrhatnád hátba?
És szerinted az újdonsült bosszúbarátnőid szemében is hogyan festesz majd?
Szerinted majd jóba lesznek veled, ha a legjobb barátnőddel ezt műveled? Hát akkor azokkal mit teszel majd, akikkel még csak nem is vagy annyira jóban?
Az tart titeket össze, hogy utáljátok a csajt, miután tönkretettétek szerinted bármi is összeköt majd titeket? Hát nem!
És úgyis te leszel a legnagyobb bűnbak, aki előkészítette az egészet, és azt fogják a barátnődnek is mondani, hogy te voltál a fő támogató.
Csak gratulálni tudok nektek!
Inkább tanulnod kéne a barátnődtől és segítséget kérned tőle, hogy hogy csinálja azt, hogy ilyen közkedvelt, nem pedig kicsinálni azért, mert valamiben több, mint ti!
Nem tartom magam azért gonosz embernek mert én is szeretnék egy keveset a figyelem középpontjába lenni. Egyszerűen csak rosszul esik,hogy mindenki rá figyel,és mellette szürke bárány vagyok. Ha tetszik is egy srác és elkezdenék vele beszélgetni feltűnik a lány beszél vele néhány mondatot,és kész vége,már nem is én kellek a fiúnak. Ha vakrandit szervez nekem akkor egy olyan stréberrel találom szembe magam,akire rá se néznék, és ezek után még azzal védekezik,hogy olyan srácot keresett akinek a személyisége passzol az enyémhez. Ergo egy csendes csúnyaságnak tart,aki semmire sem jó. És a tetejében még én megkapom a kis nyomikat ő jobbnál jobb fiúk társaságában van. Megemlítettem már néhányszor neki,hogy szeretnék egy picit én is a középpontba lenni,és ezt úgy intézte el,hogy kettesben hagyott négy fiúval még ő elkezdett másokkal beszélgetni. Mit kezdjek négy fiúval mikor nincs is gyakorlatom abban,hogy hogyan kell bánni a srácokkal? Mellettem kéne lennie,és segíteni kéne abban,hogy én is szót értsek velük erre bedob a mélyvízbe. Megfulladtam....
Nem akarom tönkre tenni,egyszerűen csak jobb életet szeretnék,ahol engem is meghallgatnak,és ahol az én véleményem is számít. Jó,az egy dolog hogy neki fontos az amit mondok,és vele át tudok beszélni mindent,de igazán megoszthatná velem a rivaldafényét.
De igen meg tudunk érteni. Pontosabban értjük mi a bajod, de nem értjük a gondolkodásod, hogy hogy juthat ilyen eszedbe, eszetekbe!
Ha ennyire zavar a barátnőd, akkor ne barátkozz vele, de ettől nem kell őt kicsinálnod!
Vagy kérj tőle tanácsokat ő hogy csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!