Akármelyik újamat harapom, mindegyik fáj. Mit csináljak?
Leírtam egy előző hozzászólásomban,hogy nem fogok ártani neki. A gondolataimmal mik megfordultak a fejemben nem tudok már mit csinálni,de nem fogom bántani a barátnőm mert mindig minden helyzetben mellettem állt. Nem tökéletes,és néha haragszom rá de legalább számíthatok rá.
És kérlek ne illessetek gusztustalanabbnál gusztustalanabb jelzőkkel,mert nem ismertek. Így ne is állítsatok rólam semmi rosszat. Féltékeny vagyok,ennyi az én bűnöm.
Most komolyan... Szerinted van barki aki a te partodat fogna ebben a helyzetben? Hogy pusztan a joerzes vezerli oket ebben a helyzetben vagy a kepmutatas az mar mas kerdes... Az irigyseg termeszetes, mindenki erzi/erezte. En is. Van egy nagyon jo baratom aki probal egy tipikus bunko lenni, de megis arany szive van ezert tapadnak ra a nok. Termeszetesen egy picit irigy voltam ra ezert, de az evek soran nekem is feltunt, hogy utaloi is vannak szep szammal. Jott a "valasztas": most mit tegyek? Most jon a kerdes, hogy miert raktam idezojelbe? Mert meg se fordult a fejemben, hogy artsak neki. Amikor kellett szamithattam ra es ezt viszonozni akartam.
Tedd fel magadnak a kerdest: mit akarsz? Egy normalis baratot akire szamithatsz vagy egy sereg szemetladat akik ilyen ellensegesek es mocskok? Szerintem a dontes nem nehez (plane, hogy mar a feltetelekor manipulaltalak a "jo" iranyba). 19f
Nem tudom miért harapgálod az ujjadat, de szerintem ne csináld.
Ja, és a lenti szövegre válaszolva pedig, az mellé állj akivel jobban jóba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!