Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akármelyik újamat harapom,...

Akármelyik újamat harapom, mindegyik fáj. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,akivel nagyon jóban vagyok,és nem akarom elveszíeni,mert mindenben mellettem áll,de egyszerűen nem tudok mellette kiteljesedni. A fiúk rá figyelnek,mert gyönyörű,és beszédes,és nagyon könnyű vele megtalálni a közös hangot. Mindenki szereti a fiúk társaságában,de a lányok első látásra megutálják, amit picit értek,hiszen nagyon feltűnő jelenség,és mindenki felfigyel rá,mire a lányok féltékenységgel reagálnak. (Köztük én is) néhény lány az osztályomban elkezdett felém közeledni,hogy tegyük tönkre a barátnőmet,mert látják,hogy én is unom hogy körülötte forog a világ. Ez így van,gyűlölöm hogy mindenki csak rá figyel,de egy picit erős túlzásnak érzem,hogy tönkre tegyük,mert egyáltalán nem gonosz és nem ezt érdemelné. Viszont ha most nem segítek a lányoknak,akkor ezentúl én is közellenség leszek. De ha meg segítek elveszítem a barátnőm, de legalább egy picit én is a figyelem középpontjába lennék. Mit csináljak? Hogyan érjem el,hogy a barátnőmet ne veszítsem el,hogy rám is figyeljenek,és hogy a lányok ne utáljanak?

2016. szept. 19. 14:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem, mert nincs mentség a görénységre, amire készülsz. Fáj, hogy nem figyelnek rád, féltékeny és irigy vagy, hogy ő mindenben túlszárnyal. Eddig ez érthető, természetesen, legtöbbünk volt hasonló helyzetben. DE! Akármennyire elvonja rólad a figyelmet (mellesleg lefogadom, hogy nélküle sem figyelne senki egy ilyen kis szánalmas takonyra), NINCS mentség arra, hogy egyáltalán megfordult a fejedben ezeknek a férgeknek segíteni tönkretenni. Persze nehezebb út fejleszteni magad, tanácsot kérni és tenni azért, hogy kedveljenek, szóval te inkább gyáván és sunyin kicsinálnád, mert nem jut a rivaldafényből. Szánalmas és gusztustalan.
2016. szept. 19. 16:21
 12/18 A kérdező kommentje:

Leírtam egy előző hozzászólásomban,hogy nem fogok ártani neki. A gondolataimmal mik megfordultak a fejemben nem tudok már mit csinálni,de nem fogom bántani a barátnőm mert mindig minden helyzetben mellettem állt. Nem tökéletes,és néha haragszom rá de legalább számíthatok rá.

És kérlek ne illessetek gusztustalanabbnál gusztustalanabb jelzőkkel,mert nem ismertek. Így ne is állítsatok rólam semmi rosszat. Féltékeny vagyok,ennyi az én bűnöm.

2016. szept. 19. 17:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá, te is tegyél olyan dolgokat, amik miatt felnéznek rád. Viselkedj szerethetően, tegyél szerethető dolgokat, tanulj, sportolj. Keresd meg mi az amivel legszívesebben töltöd az idődet és foglalkozz vele mélyebben.
2016. szept. 19. 17:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondoltad, hogy ha elteszed lábalól a csajt, akkor te kapod majd a figyelmet? A leírásod alapján az emberiség 90% jobban megérdemelné, mint amennyire te érdemled. Ilyen hozzáállással és gyerekes gondolkodással mindig lesz valaki, aki népszerűbb lesz nálad. Max akkor fogod felkelteni az egész osztály érdeklődését, ha mindenkit kicsinálsz és akkoris csak az utálatukból adódó figyelmet fogod kapni.
2016. szept. 19. 17:52
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Miért is ne illessünk? Hisz az mind te vagy...az olyan ember nem barát, nem jó ember, akinek ilyenek megfordulnak a fejében. Azt hiszed, ha megteszed menő leszel? Nem, csak egy szánalmas kislány, akit mindenki utálni fog, még a tanárok is lenézik az ilyeneket. És hidd el, híre menne, többé nem hogy rivaldafénybe nem kerülnél az iskolában, de el is áshatnád magad, főleg azok előtt akik kedvelik, márpedig biztos sokan vannak. Inkább gondolkozz el azon hogy téged vajon miért nem szeretnek? Talán mert érződik rajtad hogy nem vagy jó ember? Akármit is mondasz, akárhogy mentegeted magad, az én szememben nem érsz egy fillért se, és őszintén remélem, hogy a lány meg fogja tudni miket terveztél ellene.
2016. szept. 19. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hisztis kislány vagy aki toporzékol mert nem kap annyi figyelmet mint amennyit akar, szerintem ez a tény már magában szánalmas. Azt írtad, a barátnőd még direkt együtt is hagyott fiúkkal egyik alkalommal, de még azzal se tudtál mit kezdeni, akkor miért mást akarsz tönkretenni azért mert egy szerencsétlen vagy? Sürgősen csinálj magadból embert mert ez így undorító, de hogy legalább tanácsot is adjak, légy egyéniség és majd lesz akinél ezzel kitűnhetsz, ne pedig ez a csoportos kígyóskodás amit a bandáddal művelni akartok. Ha igazi barátnő vagy akkor leállítod ezt az idióta tervet, nem érdekes ők mit gondolnak ha csak ez hozott össze titeket hogy rosszat akartok valakinek.
2016. szept. 19. 18:08
 17/18 Firedoom ***** válasza:

Most komolyan... Szerinted van barki aki a te partodat fogna ebben a helyzetben? Hogy pusztan a joerzes vezerli oket ebben a helyzetben vagy a kepmutatas az mar mas kerdes... Az irigyseg termeszetes, mindenki erzi/erezte. En is. Van egy nagyon jo baratom aki probal egy tipikus bunko lenni, de megis arany szive van ezert tapadnak ra a nok. Termeszetesen egy picit irigy voltam ra ezert, de az evek soran nekem is feltunt, hogy utaloi is vannak szep szammal. Jott a "valasztas": most mit tegyek? Most jon a kerdes, hogy miert raktam idezojelbe? Mert meg se fordult a fejemben, hogy artsak neki. Amikor kellett szamithattam ra es ezt viszonozni akartam.

Tedd fel magadnak a kerdest: mit akarsz? Egy normalis baratot akire szamithatsz vagy egy sereg szemetladat akik ilyen ellensegesek es mocskok? Szerintem a dontes nem nehez (plane, hogy mar a feltetelekor manipulaltalak a "jo" iranyba). 19f

2016. szept. 19. 19:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért harapgálod az ujjadat, de szerintem ne csináld.

Ja, és a lenti szövegre válaszolva pedig, az mellé állj akivel jobban jóba vagy.

2016. okt. 19. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!