Közellenség vagyok, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Amit tudni kell hogy van pár lány az osztályba ""menők"" és nem igazán csipázzuk egymást. Nekem nem igazán jön be az ő életstílusok és szerintem ezt tudják is, mivel én kinyilvánítom a nemtetszésem nem úgy mint mások. Voltak összetűzések is meg miegymás. Már elég rég óta tűrök mivel nem akadnak le rólam.Folyamatosan beszólnak nekem mikor engem teljesen hidegen hagy, hogy ők micsinálnak én teljesen jól elvagy azzal a pár emberrel, akiket a barátaimnak mondhatok. Vannak ők és vagyunk mi totál ellenétek úgy is mondhatnám, hogy mi vagyunk a normálisabb a szolidabb akiknek komoly kapcsolatuk van nem cigiznek nem kelletik magukat. Eléggé rám szálltak és próbálom lesz*arni a beszólásokat. Már olyan is volt, hogy meg akarnak engem verni?! Igazából elég tehetetlen lennék ha körbeállnának és meg kell hagyni nem az a 20dkg-s lányok..Semmi kedvem verekedni igazából az egész dolgot is unom utáljuk egymást békében. Ha visszaszólok akkor elkezd mindegyik dumálni, hogy így meg úgy és az én barátaim pont nem azok a veszekedősek szóval egyedül nem szerencsés ellenük mennem. Verekedés kilőve (csak ha nekem jönnek) szóval nemtudom mit tehetnék. Várom a tanácsokat mert ez elég gáz helyzet :D Sulit nem váltok csak miattuk meg nekem jó itt. Csak irritálnak szörnyen és nehéz ezt eltúrni mindig.. Szóval?2015. dec. 2. 20:02
1/5 anonim válasza:
"mivel én kinyilvánítom a nemtetszésem nem úgy mint mások" hát valószínűleg ezért szálltak rád. Talán próbáld meg őket tényleg(!) figyelmen kívül hagyni és akkor majd tán nem csinálják. Az a baj, hogy ők többen vannak így nem nagyon tudsz mást kezdeni a helyzettel, mert a te barátaid nem akarnak beszállni. Vagy esetleg próbálj meg barátságosabb hangnemet megütni, addig amíg le nem szállnak rólad, majd utána nem kell velük érintkezni.
2/5 anonim válasza:
sajnos ezeknek a nímandoknak csak közösségben van nagy hangjuk, amikor 5en tudnak egyet cikizni...mit lehet tenni?! biztos van köztük aki nem annyira menthetetlenül idióta, biztos van olyan helyzet, hogy egyedül vannak, ilyenkor kell szerintem egy az egyben megpróbálni beszélni, hogy ez nem biztos, hogy jó így, meg, hogy semmi bajod nincs velük, és nem igazán érted a viselkedésüket, meg hogy nekik ebben komolyan mi a jó, és majd talán ha egy kiszáll, akkor a többiek sem lesznek már olyan "erősek", meg amúgy remekül ki lehet játszani az embereket egymás ellen, de azért alapvetően gonoszkodás nélkül jó lenne megoldani ezt a problémát nyilván...
3/5 anonim válasza:
Logikát haszázd meg őket ahol csak lehet. Mivel így lhetetlen valakit leoltani( téged) lefognak szállni rólad. Akármilyen agyhalottak, nekem ez mindig bevállt.
Ha elkezdenének bunyózni, szólj szülőknek, ofőnek, igazgatónak. Nálam eféle probléma sosem volt, mert mindenki eléggé fosott tőlem, békeszeretésem mellett karate tudásomról voltam híres. Mindenki tudta ha valamiért kezet emelek...., nagyon nincs ok nélkül s azt is... nem fogok veszteni. Akik agyatlanságból sugározzák baromságokat, lelehet állítani hamar feléd sugárzásról.
4/5 anonim válasza:
hasznáva alázd*
Lagg miatt kimaradoznak betük....
5/5 A kérdező kommentje:
Ezek a lányok abszolút menthetetlenek. Itt nem léteik a békés megbeszélem velük a dolgokat módszer. Ami a legrosszabb, hogy ezt el kell tűrnöm majd. Érdekes módon nem csak engem idegesítenek, hanem mást is de senki nem mer szólni mondván hogy akkor őket is utálnak veszekedés lenne stb. Nemtudom milyen eszközökhöz kéne már nyúlnom :/ Próbálom nem meg hallani ahogyan kritizálnak és téma vagyok,de nehéz:)
2015. dec. 3. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!