Hogyan tudnék bosszút állni egy lány osztálytársamon? Utál, próbál leégetni az egész suli előtt, folyton keresztbe próbál tenni nekem, ellenem fordította az egész osztályt, de nem meri a szemembe mondani hogy mi a baja velem. L
Mi értelme van lesüllyedni az ő szintjére? Nem leszel különb, és igenis rosszul jönnél ki belőle, megjegyzem, jogosan.
Ignorálni kell az ilyet, az fáj nekik a legjobban.
gyilkolás az egyik kulcsszó???? remélem helyrejössz és nem csinálsz semmi butaságot.
Ha kis dolgokat szeretnél, akkor elgáncsolod és azt mondod, hogy ja bocs ez véletlen volt. Mindig nekimész, stb.
Ha nagyobbat, akkor ahhoz felkészülés kell, de pl. megtöltheted a táskáját valamivel, testnevelés előtt/után beleszarsz a táskájába...
de megveretés és gyilkosság? remélem nem tennél ilyet..
Menny hozzá és kérdezd meg miért csinálja e hatalmas unlogikus viselkedést.
Ha nem kommunikációképes, Mindent amihez köze van ignorálj.
unlogikus :D:D:D:D
még angolul sem :D
Ha éget, akkor csak dumával tudod beégetni!
Jobbnak kell lenned mint ő!
Csaj vagy Te is?
Ismered azt a mondást, hogy "visszanyal a fagyi"? Én ezt használnám a te helyedben. Anno, mikor iskolás voltam volt egy lány, aki néha szeretett hencegni másokkal, mert olyan kis beképzelt volt. Egyszer az egyik lánytól elvette a tankönyveit meg a tolltartóját és nem adta vissza. Így az a lány türelmesen megvárta az alkalmat, hogy megleckéztesse. Amikor az utálatos csaj nem figyelt a cuccaira, ő elvette és nyugodtan odalépett hozzá és közölte, hogy ha nem adja vissza a cuccait, az ő cuccainak is annyi! Erre megijedt és vissza adta! Az egész osztály az okos lányt dicsérte, mert ügyesen vágott vissza.
Ha ilyesmit csinál veled, vágj vissza:
"Tudod, mi a te bajod? Az, hogy nem neveltek meg téged a szüleid. Ráadásul nem szeretnek téged, mert ha igazán szeretnének, akkor normális lennél!"
"Azért engem szekálsz, mert saját magaddal van a bajod! Ráadásul KIHASZNÁLOD az egész osztályt! És még őket nevezed a te barátaidnak! Igazi barátok nem csinálnak ilyet! Ők nem a te játékszereid!"
"Megértem, hogy utálsz engem, de tisztességesen lehet viselkedni, nem úgy, mint egy ovis!"
Ez persze a helyzettől függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!