Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért lett ilyen a haverom?

Miért lett ilyen a haverom?

Figyelt kérdés
Közép iskolai tanulmányaimat 2016.09.01 kezdtem el, 2016.11-hó körül ez a haver akivel egy osztályba jártam legjobb haverom volt, általános iskolába nem volt ilyen haverom, sőt ő olyan volt már nekem mint testvér, mindig együtt ültünk, együtt mentünk kajálni, a fele kajamat neki adtam ő meg az öveből a másik felét, az évfolyam 2019.06.tartott 3 éves volt, ő azonban 2018. A második évfolyam végén kilépett, azt az egy évet nem fejezte be, mivel nem tetszett neki a szakma, 2018.09.-hóban új suliban kezdett, mindig irt nekem találkoztunk havonta 1x kb így ment ez a találkozás 2019.05-hó ig, aztan 2019.06hóban eldurvult belém kötött pedig enni mindenhova meghívtam csúnyán beszélt stb meg hogy hagyjam békén azóta már semmi kapcsolatunk még köszönni se köszönünk egymásnak szinte lelkileg majdnem bele betegedtem életemben legjobb barát volt az idő enyhített ezen hiszen már 2 éve de még mindig a szép pillanatok eszembe jutnak a nevetések
2021. jún. 23. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Más társaságba került, már nem voltál neki érdekes. Neki nem volt ilyen fontos ez a barátság, csak jó volt valakivel dumálni a szakon.
2021. jún. 23. 08:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyakran megesik higy egy barátságnál kiderül hogy a másiknak ez nem is olyan fontos mint nekünk. Te valószínű ragaszkodó típus vagy, ezért nem érted hogy lehet hogy egyik pillanatban az életed része valaki a következőben meg ellenségként bánik veled. Én legalábbis ilyen vagyok, eddig két embernél jöttem rá hogy én neki csak inkább haver vagyok.

Ez van, el kell fogadni. Én azt tudom tanácsolni hogy a tetteijet nézd az embereknek, mert a tettei sok mindent elárulnak. Így valamennyire ki lehet ezeket védeni.

2021. jún. 27. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Amit az utolsó bekezdésben írtam persze utólag, évek alatt jöttem rá. Addig én is értetlenkedtem.
2021. jún. 27. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!