Kinek van igaza? Jogosan neheztelek?
Tegnap egy vizsga miatt 100 km-t kellett utaznom és kora hajnalban kelnem. Van egy barátom akivel mindennap beszélünk, természetesen tudott a dologról. Arról is h mennyire fontos ez a vizsga és h ezért szerettem volna kipihent és felkészült lenni.
9-kor írt messengeren de én akkor pont fürödtem, így nem hallottam. Aztán meg lefeküdtem és elaludtam. 11-kor arra ébredtem h csipog a telefonom: 6 (!) üzenetet küldött h akkor jó van, aludjak jól majd beszélünk.
Tény h mindig elköszönünk egymástól, de akkor se értem h látta h nem válaszolok, nem is látom az üzenetét, tehát gondolhatta h alszom. Akkor minek kellett írogatni még? Ráadásul ilyen fontos dolgot, h jó éjt...
Írtam is neki h kösz h felébresztettél, ezek után tuti jó éjszakám lesz.
Most meg ő van megsértődve h most mit hisztizek, ő csak elköszönt ahogy azt illik. Én vagyok a bunkó h nem közöltem h jó éjt mielőtt lefekszem.
Szerintetek kinek van igaza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!