Csak én neheztelek az EU-ra, németekre, hogy felpénzelte ezt a diktatúrát, jogosan érzem ezt?
1. Ami ma Mészáros az a Gyurcsány kormány alatt Kóka volt. A a 4-es metróból bizonyítottan elloptak 170 milliárd forintot a liberálisok, amit Magyarországnak később meg kellett téríteni az EU-nak. Ilyen Orbán alatt egyenlőre nem volt.
2. A kínaiak sem szégyelltek az USA összeszerelő üzeme lenni aztán ma már a világ 2. nagyhatalma.
Szerintem a te agyadat mosták ki...
“ Úgy érzem, amit próbálkoznak, az látszat, haszontalan, kevés”
Pontosan ezt látom én is. Egymásnak feszülnek, közben meg szép sunyiban leegyeztetik, hogy hogy hosszabbítgatnak pl. lockdownt. Mily érdekes, hogy a németek ma hosszabbítottak. Magyarok is gondolom.
Itt(németeknél) felbukkant a 3. Hullám, amikor a hóhelyzet miatt vasárnap óta ki sem mozdulunk.
Erre a gyakorin ma olvasom hogy mily véletlen, molnárcilike is ezt szajkózza otthon.
Nem is átlátszó.
5
nem hallottam még Fidesz támogatót, aki elismeri Orbán hibáit, hadd gratuláljak, nem gúnyosan mondom!
A járvány nem politikai kérdés
Jelenleg az eü szakemberek véleménye egybecseng a lockdown-al, úgyhogy shut up okoskodók..
6
Na, pontosan ilyenekről beszélek! Érdektársak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!