Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Külföldön élő magyarok, ott...

Külföldön élő magyarok, ott ahol éltek a nem magyar honos ismerőseiteknek van véleménye Orbán Viktor és a Fidesszel kapcsolatban, ha igen mi?

Figyelt kérdés
Németbe meg Szlovákba van egy réteg akik elvileg imádják és dicsérik? A ti ismerőseiteknek mi a véleménye róla? Akármelyik országból vagy!

tegnap 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Nekem a testvérem él németországban, és én is sok időt töltönk kint. Általában nem nagyon mondanak véleményt. De akik mondtak azok negatívat. Találkoztunk már több olyannal (főleg amikor lakást kerestünk) hogy amikor megtudták hogy magyarok vagyunk nem adták ki a lakást.
tegnap 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Általában magasztalják.
tegnap 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Norvégiában Orbán egy parazita nemzetrontó.

Sajnos sokan azonosítják a magyarokat ezzel az idiótával, és nem a legjobb a megítélése.

tegnap 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Direkt nem beszelek random magyarokkal. Csak azokkal akikkel kb egyszerre jottem ki. (Praga, Csehorszag)
tegnap 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Am valtozo. Nyilvan akik a fidesz miatt koltoztek ki utaljak. Aztan vannak olyanok akik regebb ota itt elnek es tenyleg a tarsadalom reszei. Ok altalaban felneznek ra akkor ha elegedetlenek a helyi kormannyal
tegnap 23:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!