Csak én neheztelek az EU-ra, németekre, hogy felpénzelte ezt a diktatúrát, jogosan érzem ezt?
Lássuk csak. Ellenzéki felfogás szerint, a kormány az ÖSSZES EU támogatást ellopja 2010 óta. Tehát nem épül semmi, el sincs kezdve semmi, mert amint megjön a pénz, egyből szétosztódik. Az EU ezt tudja, de azért csak adja a támogatásokat.
Na most én kérdezek:
-Ennyire hülye idióta az EU, hogy eltűnik az összes pénz, de azért csak adja? #Haladónyugat...
-Ha nem tűnik el, akkor az ellenzék nézi még a saját szavazóit is ennyire ostobának?
A dolog szerintem ott kezdődik, hogy ha az ellenzék nem bohócokból, szerencsétlen idiótákból valamint nemzetgyalázó és országkifosztó bukott politikusokból állna, már régen átvették volna a hatalmat.
#31 Mindemellett én még azt szoktam megkérdezni, hogy ha most van minden ellopva, meg egekben a korrupció - miközben mindenhol épül, készül valami, rengeteg mindent már át is adtak, stadionoznak pont amiatt hogy még abból is sok elkészült stb. stb. akkor mégis mennyit lophattak el, hová tüntethették a pénzt az ő kedvenceik, akiket most vissza akarnak hozni a hatalomba, ha még csak nem is épült, fejlődött, bővült semmi, az állami tulajdont is sorra eladták (nem visszavásárolták, mint most) meg még hiteleket is fel kellett venniük, mégis megszorításokat kellett csinálniuk, hogy az ország ne menjen csődbe?
Persze válasz erre sincsen.
@30: majdnem. Az általad említett, kimondottan gazdasági társulás a Közös Piac volt -tulajdonképpen olyan, mint itt a KGST.
Az Unió ebből fejlődött ki, amikor a tagállamok úgy döntöttek, hogy a gazdasági kapcsolat mellett közös jogszabályi környezetet is létrehoznak, amihez megalkották a megfelelő törvényhozási testületeket, amelyek által hozott szabályozás minden tagállamban érvényes.
Még akkor is, ha a magyar kormányzat ezt nem hajlandó elfogadni és tiszteletben tartani. Amikor egy határozatot elfogadnak és az jogerőre emelkedik, akkor nem az összes tagállam viselkedik az EU alkotmányával ellentétesen, hanem inkább az az egy, amelyik elszabotálja és nem tesz eleget az önként vállalt kötelezettségének. Tudod, mint az autópályán. Ha mindenki szembejön, akkor nem túl valószínű, hogy rajtad kívül mindenki más a hülye...
33
de van valasz!!
mert NEM AZ EPUL AMINEK EPULNI -(ES NEM EGYRE LEJEBB EPULNI)- KELLENE!!
stadionokkal nem lehet elfedni a korhazak siralmas allapotat!!
es bizony lopnak a gazdaid renduletlenul mig van mit! neked mit fizetnek azert hogy vak es suket maradj,........gondolom a zsak krumplit!!
az EU pedig ad rendszeresen mert SAJNOS nincs ottt egy olyan ellenorzes hogy mire koltik el! az EU eves koltsegvetese eloirja a tagallamoknak jaro eves juttatast,nem csak a magyarok kapjak!
ugytunik ez az eddig hianyzo ellenorzes mara beerett,mert az EU kriteriumokhoz koti a penzt! emiatt all is a bal orbaneknal,hogy "mikozeazeunakhozza......stb" van koze!!!
#35 Tudod a butaság nem mentség, inkább szégyen. Mindenhol épültek, megújultak kórházak, rendelők, mentőállomások az országban. Sorra megtörténtek a beruházások, legyen az árvízrendszer, műemlék rekonstrukció, útépítés, híd, ipari park vagy éppen a Liget projekt.
Az EU UTÓLAG fizeti ki a támogatásokat, akkor HA elszámoltak a beruházással és rendben találták azt. Nem előre adják a pénzt hogy csak úgy el lehessen költeni anélkül hogy bármi megvalósulna belőle.
Te tényleg ennyire hülyének nézed a régi eu tagállamokat, a németeket, franciákat, hogy ellenőrzés nélkül adnának pénzt?
Ne válaszolj, aki ennyire nincsen tisztában az eu pénzügyi mechanizmusaival annak ez eszébe sem juthatott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!