Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak én neheztelek az EU-ra,...

Csak én neheztelek az EU-ra, németekre, hogy felpénzelte ezt a diktatúrát, jogosan érzem ezt?

Figyelt kérdés
EU párti vagyok, de úgy érzem ők tehetnek arról hogy így felpénzekték Orbánt/Mészárost, nem kellett volna! Úgy érzem nem léptek fel kellően ez ellen az elnyomó rendszer ellen, és hagyták. Hagyták, hogy a németek összeszerelő üzeme legyünk, és még jól fel is pénzelték Orbánt/Mészárost, kiépítve ezzel közvetetten a diktatúrát, legyen az puha, vagy hívjátok kleptokrata kormányzásnak, akárminek. Közvetve azt támogatták, hogy Orbán átmossa az emberek agyát. Jogos amit gondolok?

2021. febr. 10. 21:53
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
77%

8: azokra a szakértőkre gondolsz, akinek a politikusok mondták meg, hogy mit kell szakérteni?

Forrás:

[link]

Mennyit kapsz az ilyen kommentekért?

2021. febr. 10. 22:41
 12/43 anonim ***** válasza:
46%

Amit mondasz, az lényegében áldozat-hibáztatás.

O1G ott baxta át és húzta le az EU-t, ahol csak tudta.

Ha be is váltják a fenyegetésüket miszerint elzárják a pénzcsapokat, akkor nem értek egyet veled.

2021. febr. 10. 23:01
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

“ elzárják a pénzcsapokat,”

Nincsenek pénzcsapok. Lassan a bezárt egységeknek sem jut.

2021. febr. 10. 23:09
 14/43 anonim ***** válasza:
96%
11: jajj hagyj már ezzel a butasággal, átlag orvos/orvostanhallgató 95%-ka azt mondja amit az elismert szakértők. Biztos mert nem értenek annyira hozzá, mint az esténként fotelból írogató kőművesek, pultosok..
2021. febr. 10. 23:11
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
14, gondolom a link megnyitása azért meghaladta a képességeidet. Persze köművesnek nem is ez a dolga. Vagy a welt írói, vagy a német ellenzék lennének a pultosok és kőművesek. Most elvesztettem a fonalat.
2021. febr. 10. 23:16
 16/43 árokpart ***** válasza:
42%
5-ös Ha a pénzügyek nincsenek rendben akkor milyen elv és milyen irány jó könyörgöm? Egyébként az idei télen szinte majdnem a 2011-es szintre estünk vissza életszínvonalban. Ez már éppan, hogy csak egy fokkal jobb mint Gyurcsányék alatt. Csak az energiaárak befagyasztása és az alacsony alapkamat ami legitimálja még egyáltalán a kormányt. 2 ezer forint alatt egy multiélelmiszer bevásárlóközpontban sem lehet már lassan szinte semmit sem kapni a pénzünkért még úgy sem, hogy ha akciózva vannak a termékek.
2021. febr. 10. 23:18
 17/43 anonim ***** válasza:
79%
Orbán demokratikusan lett megvalasztva. Az EU-nak tisztelnie kell a magyar választók akaratát, ha tetszik ha nem
2021. febr. 10. 23:21
 18/43 anonim ***** válasza:
59%

"A a 4-es metróból bizonyítottan elloptak 170 milliárd forintot a liberálisok, amit Magyarországnak később meg kellett téríteni az EU-nak."

Szociknak mi köze a liberalizmushoz? Na mindegy, maradjunk a jobber értelmi szinten, mindenki ballipsi.

Az EU által is bizonyított csalás miatti eljárást a fideszes nyomozóiroda miért is szüntette meg? Ráadásul bűncselekmény hiányára hivatkozva?!?

[link]

"Ilyen Orbán alatt egyenlőre nem volt."

Tiborcz te vagy az?

2021. febr. 10. 23:34
 19/43 anonim ***** válasza:
74%
Hibáztatni mindig könnyebb v kit.
2021. febr. 10. 23:48
 20/43 anonim ***** válasza:
20%

Dettó ugyanígy vagyok. Sokáig védtem őket meg jónak gondoltam őket, de egy ideje már a hányinger kerülget az EU-tól, mert kvázi bűnrészesek a magyar emberek ellen elkövetett gyalázatban (és amúgy az egész EU állampolgárai ellenében is, hiszen amit ide szórnak támogatást orbánék zsebébe, azt a többi ország lakosai és vállalatai is adózzák).

Ha nem öntetnék ide számolatlanul azt a pénzt, amit utána Orbán, mészáros és a többi egy laza mozdulattal ellop, már rég bedőlt volna a Fidesz rezsim mert csődbe ment volna az ország. Ehelyett folyamatosan adják a további támogatásokat, miközben világosan tudják hogy 1%-a se arra megy amire adták, nem az egészségügy, oktatás meg az életszínvonal fejlődik belőle, hanem Lölö meg Rogán meg Tiborcz gazdagodnak, de sebaj, az EU-ból továbbra is öntik a támogatást. Sőt, még ők csicskulnak be mikor Orbán veri magát, ahelyett hogy jót röhögnének rajta. Tulajdonképpen nekik köszönhetjük hogy Orbán még mindig hatalmon van, és még kitudja meddig lesz, bármit műveljen is még, ahogy teszi napról napra.

Az EU ugyanúgy pénzéhes, korrupt, érdekemberek kompániája, csak az a fontos nekik hogy itt olcsón van munkaerő szerelni a német kocsikat. Cserébe elnézik egy önkényúr felemelkedését és ámokfutását Európa közepén. SZÉGYEN.

2021. febr. 11. 00:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!