Most szerintetek ez beteges kötődés a részemről? És vajon nem megyek az idegeikre, csak nem mutatják?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Összebarátkoztam egy párral, ők 29(nő) és 36(férfi) évesek. Ők is elég kis elvonulú típusu emberek, mint én, egymáson kívűl szinte csak velem és a családjukkal tartják a kapcsolatot. Nekem meg senkim sincs, csak ők. Mindig segítenek nekem ha kell valami, rengeteget szórakozunk együtt, voltam is náluk már sokat(néha napokig) és még esténként hármasban csetelünk is. Nagyon kezdemmegszeretni őket és kötődni hozzájuk. Ez nagyon beteges lesz, de olyan érzetem van, mintha ők lennének a pótszüleim és minden boldog velük. Jófejek, törődnek velem (amiket sosem kaptam meg az igazi szüleimtől). Nyilván nem akarok befészkelődni hozzájuk és jó lenne nekem is egy saját pár, de megnyugvást ad, hogy így törődnek velem. Amúgy nem is értem miért teszik, hisz ők ottvannak egymásnak. Szerintetek nem unnak engem amúgy? Vagy miért gondoskodnak ennyire rólam...tényleg sokszor a boltbol is hazafelé vásárolnak nekem, elvisznek ide-oda, náluk alhatok stb.2021. márc. 20. 20:25
1/6 anonim válasza:
Emlékeztet ez a szituáció a Terápia című sorozat 1. évadában lévő egyik szereplő (Laura) történetére.
2/6 anonim válasza:
Hát szerintem csak szimplán szeretnek, a volt barátnőm is olyan jellem volt mint te, ő egy 45 éves anyukával tartotta így a kapcsolatot. Elég nehéz lehet ha ilyen körülmények között kell élni ahogy leírtad, én biztos meg is sajnálnálak.
Viszont tarts egy kis távolságot szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok a nyakukra nőni, már én is érzem, hogy sok, de tényleg ők az egyetlen szeretetforrásaim.
első, azt nem láttam, melyik részben volt erről szó?
2021. márc. 20. 20:32
4/6 anonim válasza:
Szerintem is tarts egy kis távolságot. Mióta ismeritek egymást?
5/6 A kérdező kommentje:
4 éve, de olyan 2 éve lett ilyen szoros a viszonyom velük
2021. márc. 20. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!