Hogy lépjek túl és hagyjam el a baráti társaságot?
Van egy baráti köröm, akikkel nagyon régóta ismerjük egymást, nagyon sok időt töltöttünk együtt, viszont mindig bántanak engem lelkileg, megváltoztak és rosszat akarnak sokszor, néha jön időszak, mikor jól megvagyunk,majd ismét jön a kiközösítés.
Viszont az a gond, mivel tényleg több éve minden nap tartottuk a kapcsolatot, hozzájuk vagyok láncolva, és nem tudom őket elengedni,mindig visszamegyek hozzájuk, és tönkretesznek, nem tudok új barátokat keresni.
Valaki tud ötleteket, hogy léphetnék túl rajtuk?
Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, szakítsd meg velük a kapcsolatot, ez a barátság mérgező és rossz hatással van rád. Ahogy a többi válaszoló is írta, ezek nem barátok. Nyilván nehéz folyamat lesz elfelejteni őket a sok év után, de kpées vagy rá, meg tudod csinálni! Én azt tudnám tanácsolni, hogy próbálj meg új barátokat szerezni, tudom most a karantén idején ez még nehezebb, de van egy csomó közösségi oldal, vagy például az anotalk, ott kiválaszthatod, hogy milyen korcsoportban milyen nemű emberrel szeretnél beszélgetni, és ha valaki szimpatikus elkéred pl az insta nevét. Ha van melletted egy igaz barát aki támogat, sokkal könnyebb lesz megszakítanod a barátságot a régiekkel. Persze ehhez először kell keresned egy személyt, akivel összebarátkozol, de ez a 21. század, interneten bárkit megtalálhatsz. Úgy veszem le hogy még tanuló vagy (persze szólj ha rosszul gondolom), nincs a suliban valaki akivel amúgy jóba vagy? Akkor vele mélyíthetnéd a kapcsolatod, őt legalább már ismered.:) Sok sikert!! Képes vagy rá, azok a barátnak nem nevezhető személyek pedig nem érdemelnek meg téged! Te ennél sokkal többet érsz!! Úgyhogy további szép napot, és mégegyszer sok sikert kívánok! :)
U.i.: Ha gondolod írj egy privit, szívesen beszélgetnék veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!