Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nos, fél évvel ezelőtt otthagy...

Nos, fél évvel ezelőtt otthagytam 2 nagyon jó lány barátomat mert hazudoztak, viszont szerintem békülni akarnak. Én viszont nem szeretnék velük kibékülni, mert még mindig megvan bennem ez a dolog. A szívem adni szeretne nekik mégegy esélyt (?)

Figyelt kérdés
de az eszem ezt nem engedi meg. Az eszem azt mondja hogy a tanulásra koncentráljak, mert ha kibékülük velük sok időmet el fogják venni. Ti mit tennétek? Az ész vagy a szív nyerne? Én ész párti vagyok

2021. febr. 9. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Miért számít a mi véleményünk? Nem ismerünk titeket. Meg nem is igazán érdekel minket, hogy kivel barátkozol, de az mellékes.
2021. febr. 9. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Aki hazudott, az újra hazudni fog. Amúgy meg az, aki minden idődet elveszi, nem barát. Ha annyira jó barát lenne, megértené, hogy neked most fontos a tanulás és takarékra tenné magát.
2021. febr. 16. 15:20
 3/3 anonim válasza:
Én is hasonlóan jártam már rengetegszer, és rosszul jártam azzal, hogy kibékültem velük. Persze nem annyira ismerem azt, hogy ti milyen viszonyban voltatok akkoriban, de inkább engeddel őket. Én kibékültem vele többször is, de újra meg újra eljátszotta ugyanazt. Nem érdemes azokkal foglalkozni akik csak hátráltatnak. Mivel a sulimba jár az akivel összevesztem így nem akartam vele minden nap "nem beszélek veled és utállak fuj" kapcsolatba lenni, szóval inkább csak ilyen "jó nem vagyunk már barátok de azért szóba állunk egymással mint ember az emberrel" viszonyba vagyunk. De elsősorban mindig magadra gondolj, hogy neked mi a jó, és úgy válassz.
2021. febr. 28. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!