Miért nem válaszol soha rendesen? Ennyire nem akar beszélgetni velem?
Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm általanos iskolában, akivel hatodikban megszakatt a kaocsolat, mert elmentem násik suliba. Aztán gimiben megint egy suliba kerültünk, de csak évfolyamtársak lettük. Kilencedik elején próbáltam beszélgetni vele, de mindig dolga volt, mindig rövidre zárta a témát és elment, ő sosem keresett engem. Most tizedikesek vagyunk és egy pár napja írtam neki messengeren. Az volt a terv, hogy beszélgetünk egy kicsit aztán megkérdezem nem akar-e találkozni. Viszont akármit írok, mindig órák múlva válaszol és csak 2-3 szóval. Ennyire nem ér rá, vagy csak nem akar velem beszélgetni és ezt szeretné diszkréten érzékelteti, hogy ne bántson meg. Szerintetek írjak neki még vagy hagyjam? Elhívjam találkozni?2021. febr. 8. 12:34
1/4 anonim válasza:
Még egy utolsót próbálkozhatsz, de nagy az esélye annak, hogy nem akar veled barátkozni. Talán már megvan neki a saját baráti köre és az elég neki.
2/4 kerjoz válasza:
eloben rákérdeznék h mi is van ? mondja el, ...de szerintem is igen már nem akar semmit, sajna
3/4 A kérdező kommentje:
De nem találkozunk élőben, csak online van suli, a találkozót meg már nem nagyon merem megkérdezni, mert eddig is nagyon lerázós volt velem
2021. febr. 8. 15:42
4/4 kerjoz válasza:
ha tobbszori írásrasem felel, meg semmi, ak hagynám! ....majd ha esetleh eszebe jutsz majd o ír, ..sajna ilyenek is vannak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!