Hogyan leckéztesem meg az egyik ismerősömet ?
Sziasztok!
Az egyik fiú (ismerősöm ) sok lányal ki kezdett és sajnos át is gázolt rajtuk .Magyarul casanováskodott még egy általános iskolás lánnyal is ki kezdett meg három gimis lány osztálytársamal is miközben ők csak haveri kapcsolatot akartak . Ráadásul próbált velem is ki kezdeni de én el kezdetem vele veszekedni be szóltam neki folyamatosan mert ő folyamatosan próbált rám szállni és végül arra az elhatározásra jutottam hogy a közösségi médián letiltottam .
Most sem szállt le rólam és folyamatosan engemet zaklat hogy jöjjek vele össze stb (tipikus férfi duma)
Én meg szeretném valahogy meg leckéztetni hogy jegyeze meg hogy velem ne húzzon ujjat és hogy hagyjon békén
Kérlek szépen titeket adjatok valamilyen ötletet .
Tehát az illető kidfiúval mindenki csak barátkozni akart, mégis összejöttek??? majd ez után átgázolt??? rajtuk. xD
Nem tudom, ki hogyan értelmezi a szavakat, de szerintem az átgázoláshoz az is kell, hogy valaki érzelmeket tápláljon a másik iránt, na most ha csak haverkodok, nincsenek érzelmeim, és nem is lesznek, hiszen akkor máshogyan közelednék az illetőhöz, innentől kezdve átgázolni sem lehet a másikon... Az illető fiú úgy viselkedik, mint az ovis kisfiúk, akik huzigálják a lányok haját.
Hogyan lehetne megleckéztetni? Nyilvános megszégyenítés: mondjuk ha próbál lefűzni, miközben sokan vannak körülöttetek, pofozd fel, és látványosan kiabálj rá, hogy "Pistike, nem veszed észre magad, hogy a szarnak se kellesz??!". Done.
Fogadj fel ukrán verőembereket és töresd el a lábát vascsővel.
Aztán állj a földön heverő teste fölé karba tett kézzel, köpd le, és mondd meg neki, hogy ezt azért kaptad mert csajozni mertél.
Rakasd teherbe magadat vele és kérd a gyerektartást.
Azt biza' megemlegetné!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!