Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok! Ha valakivel összevesz...

Lányok! Ha valakivel összevesztek, utána kibékültök vele?

Figyelt kérdés
Megszoktatok bocsájtani?

tegnapelőtt 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit összetettebb ennél, ha valaki elárul vagy hátba szúr, akire számítottam, nem adok 2. esélyt, ha egyszer megtette, megteszi máskor is. Ha apró hülyeségen kaptunk össze általában mindig megbocsátok.
tegnapelőtt 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Számít hogy kivel és miről

Ha az embernek alapjában megbocsájtásra hajlamos a személyisége akkor több esélye van a másiknak, "lehet" feszegetni q határokat, bár az is fix hogy egyszer betelik a pohár.

Az aki alapjában egy keményebb, nem megbicsajtó személyiség annál egy esélyed van és vége.

Ez nem nemiség kérdése, hanem személyiség és kapcsolaté

Te tudod hogy ő milyen.

tegnapelőtt 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg szoktatok bocsátani* nem bántás, csak segíteni akartam. Első voltam
tegnapelőtt 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, miről van szó.
tegnapelőtt 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Hülyét nem csinálok magamból azzal, hogy minden megalázást és kihasználást megbocsátsak, de amúgy igen nyilván meg szoktam bocsátani, ha őszintén kérnek bocsánatot. Az élet része.
tegnapelőtt 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha valamin összekaptunk valakivel, ami tényleg apróság volt, vagy idegességben történt (pl. összecsaptak valaki felett a hullámok, és kicsit indulatosabban viselkedett), és valóban butaság volt, akkor hamar túllendülök rajta, és nem esik rosszul, nem veszem magamra. Ha ez gyakori jelenség, akkor már másabb a helyzet.

Azonban, ha valaki a hátam mögött terjeszt rólam alaptalan dolgokat, kétszínű, ellenem fúrkálódik, vagy valami hasonló, nagy volumenű dolgot művel, azt nehezen tudom megbocsájtani, és kell hozzá idő. Ha meg is bocsájtom, utána már nem tudok ugyanúgy állni az illetőhöz, mert elvesztette a bizalmam; hiszen, ha 1x megtette, semmi nem gátolja abban, hogy ne próbálná meg azt újra.

tegnapelőtt 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha vki kimutatja a jellemét valodi arcát én azt csak tudomásul veszem.

Mit kell ezen bocsájtani meg ilyenek? Nem értem.

Max annyi van, hogy döntést hozok, hogy vagy tartom tovább a jellemtelen átverős hazudós vagy akármilyen emberrel a kapcsolatot a saját felelösségemre, vagy nem.

Aki kimutatta már a foga fehérjét, a valódi arcát, az nem lesz már angyal soha. Mondhatni megismertem vagy kiismertem, bemutatkozott.

Ez erre a helyes kifejezés.

Nem harag-megbocsájtás témakör.

Hanem amolyan "lepellehullós".

Ha egy barát pl hátbaszúr, rájövök arra, hogy én illuzionáltam túl valszeg a kapcsolatunkat, nem épp vmi tüzbe mennénk egymásért tipusu a másikban a kötelék velem..

Simán csak tudomásul veszem ezeket. Aztán meg döntéseket hozok.

tegnapelőtt 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, meg fog bocsátani, még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Az én barátnőm 10 évvel ezelőtt úgy haragudott, hogy megfenyegetett, hogy ha keresni merem, feljelent zaklatásért. Most meg ő keresett engem pár éve. :)
ma 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!