Ugye nem gáz ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akit nagyon kedvelek meg az anyukáját is.
Az lenne a probléma hogy nem merek neki messengeren írni mert óriási stresszt vált ki. Arra gondoltam hogy egy ideig nem írnék Neki hogy elkerüljem a stresszt, ezért az anyukájával üzenek ki. Egyébként jövő pénteken találkozok velük, úgyhogy ezt még kellene beszélni.
Az őszinteség szerintem a legrövidebb út
tegnapelőtt 10:06
1/8 anonim válasza:
Ha élőben mersz vele kommunikálni, akkor Messengeren ez miért gáz? Hány éves vagy? Mindenesetre ha így érzed a legkomfortosabbnak, tegyél így, biztos megérti anyukája is, ha kedveled.
2/8 anonim válasza:
Ez az anyukával üzengetés rettentő gyerekes és nyilván bennük is fel fog merülni, hogy miért nem közvetlen neki írsz. Illetve, nem tudom, hogy ha valakinek leírsz valamit, akkor miért nem mindegy, hogy kinek küldöd azt el, mit változtat azon, hogy ki a címzett? DE! Ha ekkora stresszt vált ki belőled az ember, akkor miért tartod vele a kapcsolatot?
3/8 A kérdező kommentje:
Mert szeretnék valakihez/valakihez tartozni
tegnapelőtt 10:49
4/8 anonim válasza:
Szeretethiányos vagy és nagy nagy kötődési problémáid vannak.
Sajnos a valakihez tartozni akarókból lesznek az egymás idegeire menő kapcsolatok, ezek pedig nem túl jó véget szoktak érni.
5/8 A kérdező kommentje:
Pedig az anyukája is mondta hogy nem kell félni, nem kell izgulni, és eddig mindig visszaír. De valamiért most nem merek írni Neki.
tegnapelőtt 10:57
6/8 A kérdező kommentje:
4, tudom kontrollálni a dolgot, de ettől függetlenül nagy feszült vagyok.
tegnapelőtt 10:58
7/8 A kérdező kommentje:
Ez elviselhetetlen. Azért nem merek ráírni mert ha nem ír vissza pánikba esek. Borzalmas
tegnapelőtt 11:35
8/8 anonim válasza:
Valami betegségetek van, vagy mi ez? Ha a barátod, akkoor hívd fel, amikor jól esik. Ennyi... mi ebben a stresszes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!