Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ebben a helyzetben mit tennétek?

Ebben a helyzetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Lett egy pasim. Barátnőm állandóan váltogatja őket.

Az elejétől kezdve csúnyán beszél a pasimról. De mindentéren, pedig nem is találkoztak még. Mindent szavamat kiforgatja.

Ma elhívtak mindketten a karácsonyi vásárba, mondtam barátnőmnek,hogy a csávó is jönne. Erre beduzzant. Mert akkor egyáltalán nem is fogunk tudni beszélgetni stb. Minden beszélgetés mindig az ő pasijairól szól. Engem nem rég megerőszakoltak. Olyan undorítóan lehordott miatta amit még most sem értek. Csak egy kis törődésre vágytam.

(Pszichológushoz járok már)

Szerintetek jogos,hogy a pasit választottam? Ebben az erőszakolós témában párom végig mellettem volt, velem aludt stb. Tényleg nagyon figyelmes volt. Nem ilyen futó kalandról van szó ami miatt dobom a barátságunkat...

20N

dec. 1. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

"Szerintetek jogos,hogy a pasit választottam? '

Igen,teljes mértékben.

Az a csaj mások minden problémáját & mindenki más minden problémáját lexarja. csak ő sajátmaga fontos neki.

dec. 1. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A pasitól teljesen függetlenül, az ilyen nem barátnő. Az nem barát, aki bajban beléd rúg, egy percet se érdemel tovább az életedből. Kitartás!
dec. 1. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondold át, hogy barátnő-e a "barátnőd".
dec. 1. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal megszakítanám a kapcsolatot a "barátnővel". Az ilyen nem barátnő és nincs szükségem ilyen emberre.
dec. 2. 07:06
 5/8 A kérdező kommentje:

Akik a "barátnőm" ellen szavaztak...nekik mi verte ki a biztosítékot? Hogy a traumatikus élmenyemnél még belém rúgott? Vagy hogy ezért hisztizik, mert egy férfit választok helyette?

Egyébként nem bántam meg a döntésemet. Nagyon jó volt együtt lenni. Barátnőm gúnyos hangüzenet keretein belül megkérdezte,hogy milyen volt a vásár. De már a válasz nem érdekelte.

dec. 2. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez verte ki a biztosítékot:

"Az elejétől kezdve csúnyán beszél a pasimról. De mindentéren, pedig nem is találkoztak még. Mindent szavamat kiforgatja.

Ma elhívtak mindketten a karácsonyi vásárba, mondtam barátnőmnek,hogy a csávó is jönne. Erre beduzzant. Mert akkor egyáltalán nem is fogunk tudni beszélgetni stb. Minden beszélgetés mindig az ő pasijairól szól. Engem nem rég megerőszakoltak. Olyan undorítóan lehordott miatta amit még most sem értek".

Jól tetted, hogy a fiút választottad.

Ffi.

dec. 2. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi verte ki a biztosítékot? Hát, hogy az állítólagos barátnőd egy bunkó. Csak ennyi.
dec. 3. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezekután még a kutyaszrt is előbb választanám, mint a barátnődet.
dec. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!