Ebben a helyzetben mit tennétek?
Lett egy pasim. Barátnőm állandóan váltogatja őket.
Az elejétől kezdve csúnyán beszél a pasimról. De mindentéren, pedig nem is találkoztak még. Mindent szavamat kiforgatja.
Ma elhívtak mindketten a karácsonyi vásárba, mondtam barátnőmnek,hogy a csávó is jönne. Erre beduzzant. Mert akkor egyáltalán nem is fogunk tudni beszélgetni stb. Minden beszélgetés mindig az ő pasijairól szól. Engem nem rég megerőszakoltak. Olyan undorítóan lehordott miatta amit még most sem értek. Csak egy kis törődésre vágytam.
(Pszichológushoz járok már)
Szerintetek jogos,hogy a pasit választottam? Ebben az erőszakolós témában párom végig mellettem volt, velem aludt stb. Tényleg nagyon figyelmes volt. Nem ilyen futó kalandról van szó ami miatt dobom a barátságunkat...
20N
"Szerintetek jogos,hogy a pasit választottam? '
Igen,teljes mértékben.
Az a csaj mások minden problémáját & mindenki más minden problémáját lexarja. csak ő sajátmaga fontos neki.
Akik a "barátnőm" ellen szavaztak...nekik mi verte ki a biztosítékot? Hogy a traumatikus élmenyemnél még belém rúgott? Vagy hogy ezért hisztizik, mert egy férfit választok helyette?
Egyébként nem bántam meg a döntésemet. Nagyon jó volt együtt lenni. Barátnőm gúnyos hangüzenet keretein belül megkérdezte,hogy milyen volt a vásár. De már a válasz nem érdekelte.
Nálam ez verte ki a biztosítékot:
"Az elejétől kezdve csúnyán beszél a pasimról. De mindentéren, pedig nem is találkoztak még. Mindent szavamat kiforgatja.
Ma elhívtak mindketten a karácsonyi vásárba, mondtam barátnőmnek,hogy a csávó is jönne. Erre beduzzant. Mert akkor egyáltalán nem is fogunk tudni beszélgetni stb. Minden beszélgetés mindig az ő pasijairól szól. Engem nem rég megerőszakoltak. Olyan undorítóan lehordott miatta amit még most sem értek".
Jól tetted, hogy a fiút választottad.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!