Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Ma le hívott iszogatni az egyik volt kollégám.Jó kapcsolatunk volt, egymást szerelmi életét megbeszéltük. Jött este értem a párom (nő,én is az vagyok) mondták jöjjön be igyon valamit vagy köszönjön be ,én is mondtam neki jöjjön és mehetünk. Jött is ,de hamar ki akart menni és a volt kollégám utána ment megragadta a karját és nem akarta elengedni,ment felé és fenyegette, hogy menjen egész Pestig. Én a barátnőm elé álltam,és mondtam a volt kollégának el megyek,de nekem is megfogta a karom ,meg megtépte a pólóm. A legjobb barátnőm aki szintén velünk ivott nem állt oda , hogy segítsen nekem inkább a srácnak adott igazat és mondta nyaljam ki a barátnőm seggét és elmondta a srácnak azokat a dolgokat amiket csak neki mondtam a titkaimat.A srác (volt munkatársam) az állam is megfogta. Mit tennétek a helyemben? Tudom nem kellett volna bele avatni a dolgainkba ,de ez kölcsönös volt ő is el mondta az ő kapcsolati próblémáit. De akkor se volt helyes amit tett ma fizikálisan. A "legjobb" barátnőm is cserben hagyott ellenem fordult miközben én mindig mellette álltam és ha fordítva lett volna megvédtem volna2024. máj. 18. 20:50
1/3 anonim válasza:
Semmit nem tennék. Nem állnék velük többé szóba. Ezen kívül nincs más dolgod velük.
2/3 anonim válasza:
Parod is no, leszbikus par, oke. De ki mikor mit csinalt, ki a kollega, ki a baratno, nem ertem, mi a tortenet.
3/3 anonim válasza:
Hármasozni akart volna a pali es arra befűzni titeket erre ti meg egymás ellen vagytok. Egy pasi szétzilálja az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!