Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tudok kialakítani...

Miért nem tudok kialakítani szoros barátságot?

Figyelt kérdés

Volt es még van is egy kozeli barati tarsasagom de szeretnek uj baratokat is szerezni. Meg nyaron volt hogy egy lany akivel egy szulinapon talalkoztunk ramirt hogy van e kedvem aznap elmenni vele egy barati osszejovetelre. Mondtam neki hogy igen el is mentunk nem volt konkretan nagyon nagy osszehangolodas a lannyal de ettol fuggetlenul elvoltunk es figyeltem hogy ne mondjak/csinaljak semmi kifogasolhatot es kedves is voltam meg o is szoval egy normalis estenk volt vagyis szerintem es azutan en azt vartam hogy tobbet fogunk beszelni stb es aztan egyszer hivtam el talalkozni de vegul megsem volt jo nekem es utana meg egyszer hivott el hogy menjek le balatonra de akkor is utolso pillanatban szolt es mar nem tudtam menni. Ez volt meg augusztusban. Azota irtam neki szulinapjan de ezen kivul nem beszeltunk. Nem kovetett ki meg semmi mert tenyleg nem volt semmi konfliktus. Nem ertem mi tortenhetett amiert nem akarta szorossa tenni a baratsagot es nem o az elso ilyen ember akivel igy tortentek a dolgok. Valaki tudna tanacsot adni mire figyeljek oda, vagy esetleg mi lehet az oka ?

Mindketten lanyok vagyunk, 16-17 evesek

ma 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem annyit látott, hogy sehogysem akar összejönni a találkozó és ez nem esett neki jól. Letörölni mem fog, mert ez a letörléssel való büntetés nagyon dedós módszer.

Egyrészt írod, hogy az elsőt lemondtad és a másik félnek, amikor úgy tervezi a napját, hogy találkozik valakivek, nem jó, amikor keresztbehúzzák a számításait. Ezt kell szem előtt tartani, amikor lemondasz egy programot, hogy a másik fél már úgy tervezte azt a napot. Meg ott van a csalódás is, amit okozol, a másik várja azt a napot, ha magányos.

Miután lemondtad az elsőt, a második visszautasítása során szem előtt tarthattad volna, hogy már lemondtál egy találkozót. Ott felajánlhattál volna egy alternatív megoldást, hohy nem mész a balatonra, de tervezel x helyre menni máskor, nincs e jedve veled mennie.

ma 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyezek az 1-es hozzàszólóval egy lemondàsra került,a màsik talàlkànàl igaz,hogy későn szólt,ott tényleg mondhattad volna hogy szivesen mentel volna de későn szólt és lehetett volna ajànlani màsik programot
ma 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!