Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Túlreagálom a dolgokat?

Túlreagálom a dolgokat?

Figyelt kérdés

Vam egy barátnőm az iskolában és folyton elfelejt mindent... ez nem látványos, de akármit írok neki, válaszol rá, beszélgetünk stb. És akkor rá 1 évre felhozom, hogy én szeretem "ezt" meg "azt" és akkor meglepődik, mintha most hallaná először... Meg a saját dolgait is elmondja rengetegszer, amiket már elmondott! De nem akarom mondani neki, mert na...

Megkérdezi miből lesz felelés, válaszolunk és nem fogja fel. De nincs semmi gond vele, teljesen normális lány, meg kedves, segítőkész. Csak egyszerűen nem értem, hogy mi van, annyira szétszórtnak tűnik.

Olyan jól elbeszélgetünk, de néha meg azt érzem, hogy olyan távoli.

Hatalmasakat tüsszent, amuvel nincs baj, hát ilyen, de egy iskolában szerintem el lehetne várni,hogy tegye oda a kezét, meg,valahogy tisztelettudóbban, nem? Meg rondán beszél, vagy inkább úgy mondanám, hogy nagyon sokszor a z generáció szavait használja, rendben lenne de olyanokat mond, hogy "megr*h*d az agya" meg ilyesmi... Egy random dogára.

Jó tanuló, dícsérik. Pedig mintha nem is érdekelné az egész, csak a jegy érdekelné, de azt, hogy miről tanult elfelejti az alapokkal együtt...

Tegnap meg egy lány elmondta neki, hogy pár ember kigúnyolta a háta mögött, meglepődött. Még aznap ezek a bizonyos emberek megkérdezték, hogy mi lesz a dogában. Erre mit csinál? Bárki válaszolhatott volna, de leírja nekik. Azoknak akik őt gúnyolták... Most mondanám, hogy barátkozni akar, mondta is nekem egyszer, hogy ő nyitna feléjük. Mit gondoljak, hogy egy kedves lány mi a fenéért akar barátkozni olyanokkal akik arról beszélnek, hogy szipu-t (mi az?!) kérnek karácsonyra, isznak, buliznak stb.?

Én a helyében nem barátkoznék olyannak aki megbántott, még ha segített volna ok, de mosolygós fejeket, hasonlókat küldött nekik, hogy szívesen segít. És egyszerűen nekem ez olyan mintha nem kedves lenne hanem már naív és buta...

Meg a kedvencem, hogy folyton azt harsogja, nem akar középpontjlban lenni, feketében jár, nagy ruhákban. Nincs ezzel semmi gond.... De egy ilyen lány ebben az évben hirtelen elkezdett műkörmöket csináltatni (nagyot és csilli-villit), most mi van??

Azt mondja érdekli a töri, irodalom. Erre mondja nekem, hogy nem érti minek tanulunk halott emberekről, amikor már nem élnek ;(

Erre nem szóltam, mert szerintem alapból van egy műveltség amit mindenkinek tudnia kéne, és a leghülyébb kifogás, hogy "minek tanuljam már meghalt"....

Tehát a kérdés az, hogy féltékeny vagyok rá, miért vagyok ideges? Nem kéne így reagálnom?

ma 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
85%

Én eskü elolvastam amit írtál de erre érdemi választ én nem tudok adni.

Az írásod alapján ugyan olyan szétszórt lány lehetsz mint a barátnőd.

Ebben a korban az emberek csinálnak sok mindent amit néha még ők sem tudják, hogy miért tesznek.

ma 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az nem a szétszórtság jele, ha 1 éve történt dolgokra nem emlékszik. Sokan örülnek ha pár hétre visszamenően vissza tudnak emlékezni, mások meg azt is megmondjak, milyen ruha volt rajtad 2 éve a szilveszteri bulin.

A feleléses résznél lehet csak a tananyagra nem fogékony. Én pl nem értek a gépekhez. Ha gond van a telefonnal és egy nagy infkrmatikus szakszavakkal elmondja mit kell csinálni, én is nézek, hogy mi a f...

A tüsszentéses rész csak nevelés kérdése.

Valószínűleg nagyok a szülei elvárásai vagy ő maga maximalista és ezért nem koncentrál arra, hogy milyen tanulási technikálat alkalmaz.

Lehet konfliktuskerülő vagy nem szeret adni a pletykákra. Nekem pont volt szarkavaró ismerősöm aki imádta mondogatni, hogy kibeszélnek, amikor nem is volt így.

Főleg kamaszkorban normális hogy hirtelen változik az ízlésünk, én pl 15 éves voltam amikor hirtelen feketében kezdtem járni, aztán hirtelen elmúlt. 17 évesen hirtelen sminkelni kezdtem, aztan hirtelen elmúlt. Még fejlődik az ízlése a tiniknek, nem olyan kifinomult mint egy felnőtté, ezért minden éles váltás.

Attól hogy érdekli valami nem feltétlenül kell hogy érdekelje az iskolai része. Én imádom az irodalmat, de utáltam a kötelezőket, főleg, mert jem a tanulók korához igazítják és egyetemen az órákat is, ahol a tanár a szádba rágta, hogy te mit gondolj.

Hogy féltékeny vagy? Nem, csak abban a korban vagy, ahol próbálod látni mi a normális és az alapján megítélni az embereket.

ma 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!