Mi baja lehet? Mit tegyek?
Van egy csaj az osztályunkban, akivel ezelőtt nem igazán beszéltem, mert mindenki furcsának tartja, ebben a tanévben viszont közeledni kezdtünk egymás felé és jó barátnők lettünk. Alapvetően egy nagyon aranyos, cuki, nagyon okos, segítőkész, mosolygós lányról van szó, viszont igaza van a többieknek és valami tényleg nincs vele rendben. Minden egyes nap teljesen más, sosem az, aki azelőtt volt és nincsenek állandó tulajdonságai, véleménye adott dolgokról. Egyik pillanatban még teljesen nyitott,mindenkihez odamegy dumálni, pörög, tele van energiával, viccelődik stb.,a másik pillanatban pedig elkezd depizni, magába zárkózik, magányosan olvasgat, rajzol és mindenhez negatívan áll hozzá. Köztes állapotban nem igazán szokott lenni, vagy nagyon szomorú, vagy nagyon vidám. Borzasztóan maximalista, az osztályban ő a legjobb tanuló, mindig megy versenyekre, a szülei, tanárok nagyon hajtják, néha viszont a tanulás sem érdekli és becsúszik egy-egy rosszabb jegye. Lényegében tehát állandóan változik és sosem tudni előre, hogy épp milyen passzban van, teljesen olyan mintha több személyisége lenne. Nem tudom mennyire fontos, de ez a külsejére is kihat, hol kislánynak öltözik, hol egy 40 éves titkárnőnek, van, amikor kicsit fiúsabb és van amikor abszolút nőies. Hallottam olyan pletykát is, hogy régebben vagdosta magát, láttam pár heget tesin a combján meg a hasán, azt viszont nem tudom hogy az e. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mi a baj, miért ingadozik ennyire a hangulata, de nem válaszolt a kérdésre, csak elkezdett mosolyogni és mondta, hogy semmi baj, meg hogy hosszú lenne elmondani és nem is érteném.
Segíteni szeretnék neki.:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!