Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnám szétszakítani a...

Hogy tudnám szétszakítani a barátomat a csajától ??? SOS

Figyelt kérdés

Tudom undoritoan hangzik de engedjetek meg hogy megmagyarazzam : roviden annyi hogy a baratom aki mellesleg a legjobb , ugymond ot behalozta egy olyan harpia aki csak a penzere megy es minden teren kihasznalja ot ... rengetegszer probaltunk meg beszelni a sraccal viszont o annyira szereti a lanyt hogy elvakult es nem latja hogy milyen is valojaban a csaj ! Egyszeruen tehetetlen vagyok es nem akarom hogy megutaljon amiert ugymond boldogtalanna akarom tenni , mert o az egyetlen akire mindig szamithattam amikor barmi is volt .

Az ertelmes valaszokat koszonom , trollok keruljenek mert ez nem az a helyzet amit szet lehet b*szni megjobban .

2020. okt. 19. 15:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Öcsém te vagy matyó vagy vagy nagyon sötét.
2020. okt. 20. 22:55
 22/23 anonim ***** válasza:
18 ez szép volt. 👏👏
2020. okt. 21. 09:50
 23/23 anonim ***** válasza:
Tuti te is betennéd annak a csajnak, ezért hisztériázol itt.
2021. jan. 16. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!