Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyű szétszakítani egy többéves kapcsolatot?
Az eltökélt hűség! És csak azt!
És nem szexuális értelemben.
Hanem a végsőkig azt mondani: el nem hagyom!
Problémák mindig lesznek, az élet nem habos babos mese.
Azakítani mindig lesz ok!
Ha megteszed bukta. Ha bármi történik nem hagyod el a másikat akkor és csak akkor maradtok együtt.
(értelemszerűen kivétel a bántalmazás és ilyenek! akkor kötelező kirakni a másik szűrét)
azt mondtam, hogy a hűséget ne szexuális értelemben értsd.
annó is jártak bordélyba mégis együtt voltak 30-40-50-60 évig.
Ha simán hűséget írok, mindenki a szexuális hűségre gondol, de nem akartam hogy félreértsék.
Nyerőnek nyerő. Csak akkor sem dől össze a világ ha az sérül. (lsd: bordély esete régen)
Mondom másképp: ha eldöntötték, hogy ő és senki más, ez sem veri szét a kapcsolatot.
Ha pedig nem, akkor egy fogkrémen is össze lehet veszni 20 év múlva és válni.
nyilván én sem arra gondoltam, hogy már 20 éve nem szeretik egymást de elvannak mint a befőtt, mert ezt kell és punktum :DDDDD
Csak ha "megvan a párom" akkor minden nehézség legyűrődik valahogy. Ha meg ez nincsen meg fejben és érzelmileg akkor úgy is bukta az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!