Hogy tudnám szétszakítani a barátomat a csajától ??? SOS
Tudom undoritoan hangzik de engedjetek meg hogy megmagyarazzam : roviden annyi hogy a baratom aki mellesleg a legjobb , ugymond ot behalozta egy olyan harpia aki csak a penzere megy es minden teren kihasznalja ot ... rengetegszer probaltunk meg beszelni a sraccal viszont o annyira szereti a lanyt hogy elvakult es nem latja hogy milyen is valojaban a csaj ! Egyszeruen tehetetlen vagyok es nem akarom hogy megutaljon amiert ugymond boldogtalanna akarom tenni , mert o az egyetlen akire mindig szamithattam amikor barmi is volt .
Az ertelmes valaszokat koszonom , trollok keruljenek mert ez nem az a helyzet amit szet lehet b*szni megjobban .
Nincs értelme harcolnod érte. Ha veled MOST megtette, megtenné máskor is. Garantálom.
Ffi.
Szerintem sehogy.
Voltam hasonló helyzetben de semmi nem hatott.Ment a feje után aztán csalódott.
Mindenki a saját hibájából tanul.
Nincs értelme, nem szabad. Ez a helyzet olyan, hogy se kép, se hang. Voltam ilyenben. Neki kell rájönnie, hogy a helyzet neki is rossz, mert érvelni most nem tudsz neki, ha erőlteted a dolgot, akkor meg te leszel a ß@r-szemét. Hagyni kell koppanni a srácot.
Arra figyeljetek, hogy a srácot mindig meghallgassátok, ő biztos legyen benne, hogy meghallgatjátok, és ha kell segítséget merjen kérni. És amikor majd visszatér hozzátok, akkor ne égessétek a dologgal. Türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!