Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnám szétszakítani a...

Hogy tudnám szétszakítani a barátomat a csajától ??? SOS

Figyelt kérdés

Tudom undoritoan hangzik de engedjetek meg hogy megmagyarazzam : roviden annyi hogy a baratom aki mellesleg a legjobb , ugymond ot behalozta egy olyan harpia aki csak a penzere megy es minden teren kihasznalja ot ... rengetegszer probaltunk meg beszelni a sraccal viszont o annyira szereti a lanyt hogy elvakult es nem latja hogy milyen is valojaban a csaj ! Egyszeruen tehetetlen vagyok es nem akarom hogy megutaljon amiert ugymond boldogtalanna akarom tenni , mert o az egyetlen akire mindig szamithattam amikor barmi is volt .

Az ertelmes valaszokat koszonom , trollok keruljenek mert ez nem az a helyzet amit szet lehet b*szni megjobban .

2020. okt. 19. 15:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
32%

Nincs értelme harcolnod érte. Ha veled MOST megtette, megtenné máskor is. Garantálom.

Ffi.

2020. okt. 19. 15:41
 2/23 A kérdező kommentje:
Mirol beszelsz ?
2020. okt. 19. 15:43
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Úgy se fog rád hallgatni, a saját kárán tanul majd.
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sehogy.

Voltam hasonló helyzetben de semmi nem hatott.Ment a feje után aztán csalódott.

Mindenki a saját hibájából tanul.

5/23 anonim válasza:
98%
Felesleges bármit is tenni. Ha nagyon szerelmes, nincs az az ember a földön, akire hallgatna.. annyit tehetsz, ha csalódni fog, ott leszel, és vigasztalod..
2020. okt. 19. 15:51
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
"mert o az egyetlen akire mindig szamithattam amikor barmi is volt ." Micsoda önzetlen "segitséget" akarsz nyujtani?
2020. okt. 19. 15:58
 7/23 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Nincs értelme, nem szabad. Ez a helyzet olyan, hogy se kép, se hang. Voltam ilyenben. Neki kell rájönnie, hogy a helyzet neki is rossz, mert érvelni most nem tudsz neki, ha erőlteted a dolgot, akkor meg te leszel a ß@r-szemét. Hagyni kell koppanni a srácot.

Arra figyeljetek, hogy a srácot mindig meghallgassátok, ő biztos legyen benne, hogy meghallgatjátok, és ha kell segítséget merjen kérni. És amikor majd visszatér hozzátok, akkor ne égessétek a dologgal. Türelem!

2020. okt. 19. 16:00
 8/23 anonim ***** válasza:
97%
Ha közéjük állsz akkor te leszel a legnagyobb szemét a világon, aki tönkretette az ő boldogságát. Ha rájön magától mi a helyzet akkor légy ott mellette és kapd el, mást nem tudsz tenni.
2020. okt. 19. 16:06
 9/23 anonim ***** válasza:
97%
Semmit. Saját kárám tanul az ember.
2020. okt. 19. 16:13
 10/23 anonim ***** válasza:
96%
honnan tudod, hogy mire hajt?
2020. okt. 19. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!