Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, akiket szétszakított az anyósa?
Figyelt kérdés
Az anyósom el akar választani a páromtól. Mindig burkoltan szid neki, célzásokat tesz, hogy mennyire nem vagyok jó hozzá, és utál engem. Sosem bírt, mert csak a fia van neki és azt akarja, hogy élete végéig mama hoteles legyen. Nevetségesen be akar szabályozni még engem is, pedig senkije nem vagyok neki. A páromat zsarolja, és tilt tőle, mintha 12-13 éves kamaszok lennénk. Úgy érzem el fog minket szakítani. Volt már valakivel ilyen? Már komolyan találkozni sincs kedvem a párommal, mert tudom, hogy anyuci húzza a száját.
2020. máj. 22. 15:28
1/10 A kérdező kommentje:
Jah, azt kihagytam, hogy az előző menyjelöltel is ezt csinálta. A párom állítása szerint nem anyós miatt szakítottak...
2020. máj. 22. 15:30
2/10 anonim válasza:
Elég sokan vannak. A legtöbb zsigerből utálja a menyét/vejét, mert "a fia/lánya jobbat érdemel". A legtöbb após is, de mivel köztük elég sok a lumpen alkoholista, így ők nem nagyon tesznek semmit ellene, a kocsmai-szintű hőzöngést leszámítva.
2020. máj. 22. 15:30
3/10 anonim válasza:
És hogyan szakít el? Titokban beadja a válópert a fia nevében?
2020. máj. 22. 15:41
4/10 anonim válasza:
Ha a párod se 12-13 éves, akkor ideje lenne a sarkára állnia, és meghúznia a határokat anyucival szemben. Mi az hogy húzza a száját? Ha párod számára is elviselhetetlen, akkor meg cuccoljon össze, és költözzön el a vén boszorkánytól. Na akkor szólogasson be neki.
2020. máj. 22. 15:50
5/10 anonim válasza:
Ha a párod ragaszkodik hozzád, akkor hagyjátok a szülőket magukra és költözzetek el valahová. Akár állást is változtathattok és menjetek messze-messze.
2020. máj. 22. 16:04
6/10 anonim válasza:
Próbált, de nem hagytuk magunkat. 😊
2020. máj. 22. 16:06
7/10 anonim válasza:
Nem. Szeretett volna, de nem egy nyápic kisgyerek a párom, reálisan kezeli az anyja hisztijét.
2020. máj. 22. 16:41
8/10 anonim válasza:
Anyukám és pótapám az anyós miatt szakítottak anno. A vén dög beteges volt, ezért a fiánál lakott, pedig volt sajat háza, és mindig mindenbe beleszólt, meg morgott. Undorító nőszemély volt. Pótapám rendszeresen kiosztotta, de nem ért semmit. Minket folyamatosan piszkált, ha ő nem volt ott. Anyu 7 évig bírta. :(
Pótapám nemsokra rá meg is halt... Élete végéig szerette anyámat, tudom, mert sokszor látogattam, beszélgettünk. A boszorkány anyja 2 évvel túlélte őt...
2020. máj. 22. 17:59
9/10 A kérdező kommentje:
Nálunk is az a probléma, hogy beteges a boszorkány, és nem tudom mi lesz ha elkoltozunk, megy majd a műhiszti meg a bűntudat keltes
2020. máj. 22. 22:03
10/10 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Egy házban laktunk, de külön szintet, külön bejárattal. De igy is állandóan figyelt, kioktatott. Pl. Mosás után összehajtottam a párom ruháit. Másnap észrevettem, hogy máshogy vannak hajtogatva :) most ez apróságnak tűnik, de nem az volt és sok sok ilyen volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!