Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szemét dolog szétszakít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét dolog szétszakítani egy párt?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedek egy fiúval, már kb 2 hónapja mindennap több órákat beszélünk. Annyira aranyos, rendes, normális fiú, mindenről órákig tudunk beszélni. Néha "összekaptunk" már, de mindig azonnal ki is békülünk. Már tervezzük a találkozót is nemsokára. Azt mondta, hogy ha én szeretnék, már akkor is lefeküdhetünk. Én mondtam, hogy ez még korai lenne, majd csak pár találkozó után, azt mondta rendben van. Ha csak a szexre hajtana, akkor bárki más lányt is megkaphatna ott a közelben, sokkal szebbeket meg csinosabbakat nálam. Ő egy nagyon helyes fiú, nem is értem miért pont én tetszenék neki.. Az a bökkenő, hogy most van egy barátnője. Amikor megismerkedtünk még nem volt, de rá 1-2 hétre újra összejöttek az exével, de elmondása szerint már nem szeretik egymást úgy mint az elején.. Amikor elkezdtünk beszélgetni, csak ismerkedés céljából, senki nem gondolt komolyat a másiktól, ezért is mondtam neki, hogy ne beszéljünk többet a csaja miatt, de ő barátkozni továbbra is akart velem. Most meg már szinte kötődök hozzá, nem akarom elveszíteni, és ő sem engem. Hihetek neki, hogy szexen kívül mást is akarna? Ha annyira jól ellennének a csajával, akkor nem írkálna nekem szinte egész nap és egész éjszaka, meg ha csak a szexre menne, miért pocsékolná rám a napjait/éjszakáit?! Valaki volt már hasonló helyzetben? Lett belőle valami?

18/L , 24/F

2013. aug. 24. 15:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj pótlék lenni senkinél, ennél a tagnál csak az lehetsz.
2013. aug. 24. 15:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Te bizony tényleg egy pótlék vagy. Amíg te hiú ábrándokba kergeted magad vele kapcsolatban addig ő ellesz azzal élőben akivel szexelni tud, legyen az ex vagy bárki. Ne kötődj, mert pofáraesés lesz. Ez borítékolható már...
2013. aug. 24. 15:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fiú kihasznál, felejtsd el. Veled is ugyan azt fogja tenni, mint az aktuális "barátnőjével". Veled miért ne tenné meg?

Egyébként, mi a francért írogat neked ilyen dolgokat, ha egyáltalán van nője? Azért ezt te sem gondolhatod komolyan, kislány.

2013. aug. 24. 15:23
 4/14 anonim ***** válasza:

Ez a pasi nekem nem tűnik egyenesnek. Mért jelölt be? Ha kiszemelt téged, mért jött össze az exével, akit nem is szeret? Egyből le akar fektetni, mikor még nem is ismer...

Lehet tévedek, én a netes ismerkedésnek eleve nem vagyok híve (idegent vissza se jelölök), akivel így jöttem összze, azt meg már előtte is ismertem személyesen.

Minden esetre légy óvatos, neten keresztül, arc nélkül mindenki azt mond amit akar...

2013. aug. 24. 15:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarna a barátnőjével lenni akkor nem lenne vele. Ennyi.
2013. aug. 24. 15:31
 6/14 anonim ***** válasza:

"Ha csak a szexre hajtana, akkor bárki más lányt is megkaphatna ott a közelben, sokkal szebbeket meg csinosabbakat nálam. Ő egy nagyon helyes fiú, nem is értem miért pont én tetszenék neki."

Elmondjam, miért tetszenél éppen te neki? Azért, mert bár vannak nálad csinosabb lányok, nem mindegyik annyira sötét, hogy bedőljön neki. Ezen kívül miért vagy biztos benne, hogy csak téged szédít?

"Hihetek neki, hogy szexen kívül mást is akarna?"

Nem rohadt mindegy az neked? Egy dolgot már biztosan megtudtál róla: a vele párkapcsolatban élő csajokat olyan sokra tartja, hogy keresget némi mellékest is. Te komolyan párkapcsolatba kezdenél egy ilyen emberrel?

"Ha annyira jól ellennének a csajával, akkor nem írkálna nekem szinte egész nap és egész éjszaka"

Persze, ez így van. De ha annyira nincs vele jól el, akkor miért nem akarja megoldani? Ha nem tudja megoldani, miért nem szakít? Számodra komolyan egy kicsit sem gáz az a csávó, aki szemrebbenés nélkül szexuális ajánlatokkal bombáz idegen csajokat, miközben párkapcsolata van? Te halál komolyan azt gondolod, hogy veled másképpen viselkedne? Tényleg?

"ha csak a szexre menne, miért pocsékolná rám a napjait/éjszakáit?!"

Ha magadtól nem érted fel ésszel, akkor elmondom: mert különben nem feküdnél le vele, mert tudnád, hogy csak a szexre megy. Gondolkodj már egy kicsit: ha azt mondaná, hogy a barátnője mellett téged is szívesen megdugna, akkor lefeküdnél vele?

2013. aug. 24. 15:32
 7/14 anonim ***** válasza:
majd megtudod...
2013. aug. 24. 15:33
 8/14 A kérdező kommentje:
egy oldalon ismerkedtünk meg, de nem társkeresős vagy ilyesmi. ott kezdtünk el beszélgetni, aztán facebook, képet is küldtünk egymásnak. a volt csaja meg egyszercsak felbukkant, és mivel így legalább gyakrabban tudja látni, megpróbálta a csajjal újra (4-5 éves kapcsolatuk lehet talán), de elmondása szerint őket már csak a gyerek tartja össze, nem az érzelmek. én megmondtam neki, hogy nem fogom szétválasztani őket, de ő nem szeretné megszakítani velem a beszélgetést meg semmit... így már talán világosabb, de a gyerek miatt ne ítéljetek el, imádja őt, de a nő nem engedte addig, hogy látogassa.
2013. aug. 24. 15:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Egyre jobb.Azt hiszem,Te nemcsak naiv vagy,de sötét is,mint az éjszaka.Majd szépen pofára esel.
2013. aug. 24. 15:43
 10/14 A kérdező kommentje:
jó, azt hiszem, kár volt feltenni a kérdést!
2013. aug. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!