Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnám szétszakítani a...

Hogy tudnám szétszakítani a barátomat a csajától ??? SOS

Figyelt kérdés

Tudom undoritoan hangzik de engedjetek meg hogy megmagyarazzam : roviden annyi hogy a baratom aki mellesleg a legjobb , ugymond ot behalozta egy olyan harpia aki csak a penzere megy es minden teren kihasznalja ot ... rengetegszer probaltunk meg beszelni a sraccal viszont o annyira szereti a lanyt hogy elvakult es nem latja hogy milyen is valojaban a csaj ! Egyszeruen tehetetlen vagyok es nem akarom hogy megutaljon amiert ugymond boldogtalanna akarom tenni , mert o az egyetlen akire mindig szamithattam amikor barmi is volt .

Az ertelmes valaszokat koszonom , trollok keruljenek mert ez nem az a helyzet amit szet lehet b*szni megjobban .

2020. okt. 19. 15:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez csak egy féltékenységi roham a részedről.
2020. okt. 19. 16:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod hogy csak a pénzére hajt?
2020. okt. 19. 16:44
 13/23 anonim ***** válasza:
98%

Volt egy barátom, akinél nem csak ilyen jajj kihasználja őt a csaj kategória volt, meg nem tiniszerelem, felnőttek voltak, hanem rendszeres megcsalás volt a csaj részéről, miközben a barátom papucs volt, és anyagi, szellemi, lehúzás, csicskáztatás is megvolt.

Azt akarom mondani, hogy mint barátai megléptük, amit te most sokkal jelentéktelenebb helyzetben meg akarsz lépni, és ennek ellenére is, most 10+ évvel később azt mondom, totálisan értelmetlen volt, és csak a barátságunk veszett oda egy időre, majd teljesen nem is jött rendbe azóta.

Mi konkrétan megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot adtunk át a barátunknak arról, hogy legalább 2 alkalommal biztosan megcsalta, plusz a megszerzett MSN logokból az is kiderült, hogy mennyire hülyének nézi a barátunkat, és módszeresen vezeti meg. Ja, és nem alkalmi megcsalások voltak, az egyik csávóval tartós kapcsolata volt.

Az eredmény az lett, hogy fél évre szétmentek, majd újra összejöttek, azóta megházasodtak, 2 gyerekük van (már ha az övé). A tanulság az, hogy nem számít, hogy barátként mit gondolsz, a saját hülyeségétől senkit nem tudsz megmenteni. Igazából ő egy ilyen rabszolgatartó típusú nővel tud együtt lenni, abban a fél évben minden csajozási kísérlete meghiúsult, ahogy amúgy az első járásuk előtt is. Neki ez jobb verzió, mint egyedül, más ebbe pedig nem szólhat bele.

Szóval ebből kiindulva én neked sem ajánlom, hogy beleavatkozz a barátod kapcsolatába. Ha nem lesz jó neki, majd szétmennek, az ő élete.

2020. okt. 19. 16:51
 14/23 anonim ***** válasza:
53%
Te, szerencsetlen. A baratod most boldog. Masok meg penzert sem tudnak boldogok lenni. Hagyd elni. Szabad akarat, tudod.
2020. okt. 19. 17:48
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
Ha tényleg a barátjának tartod magad, akkor nem szólsz bele a döntéseibe és nem kavarod a szart, de ott leszel mellette, amikor pofára esik.
2020. okt. 19. 18:15
 16/23 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is csak féltékeny vagy. Utálom a fajtád, mert belőlem is minden rosszat kinéznek az állítólagos "barátok", miközben egyáltalán nem ismernek. És baromi idegesítő és kritikán aluli, amikor begőzölt, irigy hímek susognak minden b_ziságot a "barátjuk" fülébe, mert elvileg annyira "féltik" őt. Szerintem, és korábbi tapasztalataim alapján viszont azt mondom, hogy nem félted a barátod, hanem ki akarod sajátítani magadnak, talán valahol mélyen nem is hetero vagy és vonzódsz hozzá. De tessék, itt egy kis segítség neked, ha be akarsz kavarni: Menj velük mindenhová tartani a gyertyát. Ha kettesben lennének, akkor furakodj közéjük és pofázz mindig valami ökörségről, ami garantáltan kiidegeli a lányt. A barátodnak pedig, ha esze is van, akkor helyretesz téged. Mert barátok ide vagy oda, a családod marad melletted minden bajban, és nem az önző barátok, akikhez csak érdek fűz. Családot pedig a párjával alapít az ember, nem a hülye, féltékeny haverjával. Ennyi. A saját érdekedben viszont erősen javallott elfogadni azt a lányt, és lenyelni ezt a békát. Nem neked kell szeretni. A külseje, vagy bármelyik sértődött buta ember összehordott zagyvaságaira pedig felesleges hallgatni. Sok szép, csinos nőről azért mondanak rosszakat, mert tartásuk is van meg eszük is, és nem teszik szét minden jöttmentnek. Ezért azok bosszúból terjesztenek mindenfélét.

Ismerd inkább meg a lányt ítélkezés helyett. Ha valóban egy pénzéhes rib_nc lenne, akkor imádnák a pasik is, meg lenne egy holdudvara is, ami a csökött agyú barátnőiből áll.

2020. okt. 19. 19:14
 17/23 anonim ***** válasza:
5%
De jó neki én is lennék egy nő papucsa. Xd
2020. okt. 19. 19:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez igazán kulturált megnyilvánulás volt tőled. Nem csalódtam. #16
2020. okt. 20. 15:06
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18:

13-as vagyok, nem akinek beszóltál.

Eddig jóhiszeműséget feltételeztem, de ezután nem tudok. Ahogy mások is írták már, puszta rosszindulatból akarod szétszedni őket, zavar hogy boldog a "barátod".

2020. okt. 20. 15:32
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a proli megnyilvánulásodhoz kedves kérdező. Lehet inkább téged kellene ejtenie a barátodnak és nem a lányt.
2020. okt. 20. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!